BAJDENOVA IZJAVA OSTAVILA SVET BEZ TEKSTA! Pogledajte šta je sada REKAO (VIDEO)
Džo Bajden, Foto: Profimedia

neverovatno

BAJDENOVA IZJAVA OSTAVILA SVET BEZ TEKSTA! Pogledajte šta je sada REKAO (VIDEO)

U martu 2021, Bajden je takođe nazvao Harisa „predsednikom Harisom“ dok je govorio u Beloj kući

Objavljeno:

Predsednik Džo Bajden nazvao je potpredsednicu Kamalu Haris „predsednicom Harisom“ u utorak dok je iznosio primedbe o pravima glasa studentima na koledžu Spelman u Atlanti, Džordžija.

- Prošle nedelje, predsednik Haris i ja smo stajali na Kapitolu Sjedinjenih Država da posmatramo jedan od onih trenutaka pre i posle američke istorije - rekao je Bajden, pozivajući se na nerede na Kapitolu 6. januara 2021. godine.

Ovo nije prvi put da Bajden naziva Haris „predsednikom“. Još u decembru, Bajden je Harisa nazvao „predsednikom Harisom“ dok je davao primedbe na ceremoniji diplomiranja na Državnom univerzitetu Južne Karoline.

- Samo šalu na stranu, naravno, predsednik Haris je ponosni Hauardov stipsa - rekao je Bajden tokom svog govora.

U martu 2021, Bajden je takođe nazvao Harisa „predsednikom Harisom“ dok je govorio u Beloj kući. Pre toga, još u septembru 2020., Bajden je nazvao svoj tada potencijalni tim Bele kuće administracijom „Haris-Bajden“ tokom govornog događaja u Tampi na Floridi.

Bajden i Haris otputovali su u utorak u Atlantu da razgovaraju o pravu glasa. Tokom svog govora, Bajden je pozvao demokratske lidere da reformišu pravila Senata, pa čak i eliminišu filibustera kako bi usvojili svoj dnevni red o pravima glasa.

(Espreso/Daily Caller)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.