IZJAVA SAMOHRANOG OCA KOJI JE 2020. GODINE IZVRŠIO SAMOUBISTVO SLAMA SRCE: Reči BAŠ BOLE, nije mu BILO LAKO
Ilustracija, Foto: Profimedia

tuga

IZJAVA SAMOHRANOG OCA KOJI JE 2020. GODINE IZVRŠIO SAMOUBISTVO SLAMA SRCE: Reči BAŠ BOLE, nije mu BILO LAKO

Njegovi blizanci Omer i Šaćir osvojili su tada srca mnogih, a imali su samo jednu želju

Objavljeno:

Dženaza Husi Patkoviću, samohranom ocu četvero dece, klanjana je danas na groblju u mestu Ljubić kod Viteza. Nakon vesti da je ovaj 48-godišnjak sinoć izvršio samoubistvo vešanjem tuga je okovala i Ljubić, ali i celu vitešku opštnu.

Huso se borio da prehrani svoju decu, a za ovu porodicu ranije su više puta organizirane humanitarne akcije.

Tokom jedne od akcija koju su proveli dobri ljudi Patkovići su dobili novi dom, jer je kuća u kojoj su do tada živeli bila u lošim uslovima.

Članovi humanitarne organizacije "Dirhem" i grupa humanista iz Travnika 2020. godine pokrenuli su akciju s ciljem renoviranja kuće porodice Patković.

Kako je tada izveštavano, deca su, zajedno s ocem, živela u veoma lošim uslovima, u kući s lošim elektroinstalacijama, u vlagi, bez kupatila. Otac je bio jedini staratelj mališana i nije bio u mogućnosti da im pruži srećnije detinjstvo.

Njegovi blizanci Omer i Šaćir osvojili su tada srca mnogih, a imali su samo jednu želju - da imaju svoju sobu. Nakon smrti majke otac Huso brinuo se o njima.

– Ja ne radim nigde i morali smo živeti u takvoj kući. Sada će biti bolje - rekao je Huso nakon što im je dom obnovljen.

(Espreso/avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.