GLAVNI GRAD INDIJE UVODI POLICIJSKI ČAS TOKOM VIKENDA: Broj novih slučajeva u porastu, OMIKRON pravi probleme!
Indija, Foto: Profimedia

POOŠTRAVANJE MERA

GLAVNI GRAD INDIJE UVODI POLICIJSKI ČAS TOKOM VIKENDA: Broj novih slučajeva u porastu, OMIKRON pravi probleme!

Indija je prijavila 37.379 novih slučajeva kovida-19 u poslednja 24 sata, najviše od početka septembra

Objavljeno:

Glavni grad Indije, Nju Delhi uvešće policijski čas tokom vikenda kako bi pokušao da obuzda širenje omikron soja korona virusa, jer je broj novih slučajeva infekcije u porastu u poslednjih nekoliko dana, rekao je zamenik ministra zdravlja Maniš Sisodija na današnjoj konferenciji za novinare.

On je potvrdio da će većina firmi morati da pošalje oko polovine svojih zaposlenih da rade od kuće.

Indija je prijavila 37.379 novih slučajeva kovida-19 u poslednja 24 sata, saopštilo je danas ministarstvo zdravlja, najviše od početka septembra, dok je omikron varijanta korona virusa nadmašila delta soj u mestima kao što je glavni grad Nju Delhi.

Jedan od novozaraženih je i glavni ministar države Delhi Arvind Kedžrival, koji je u ponedeljak govorio na predizbornom skupu bez maske, prenosi Rojters.

Slični skupovi održani su u svim državama koje se pripremaju za izbore u narednih nekoliko meseci na predstojećim izborima, a Kedžrival je u objavi na Tviteru potvrdio da je u kućnoj izolaciji i pozvao one koji su bili u kontaktu s njim poslednjih dana da se podvrgnu testiraju na kovid-19.

Broj umrlih u zemlji porastao je za 124 i dostigao ukupno 482.017, a ukupan broj zaraženih od početka pandemije iznosi 34,96 miliona.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.