ŠOK, SOFIJA ŽELI DA EKSHUMIRA TELO SVOG LJUBAVNIKA: Ekstremna odluka, želi da DOKAŽE DA JE U PRAVU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

šokantno!

ŠOK, SOFIJA ŽELI DA EKSHUMIRA TELO SVOG LJUBAVNIKA: Ekstremna odluka, želi da DOKAŽE DA JE U PRAVU!

Sofijin postupak mogao bi da dovede do toga da se njegovo telo ekshumira u Kanadi kao deo zahteva za utvrđivanje očinstva, kažu izveštaji

Objavljeno:

Ruski oligarh, čija je smrt izazvala porodičnu svađu oko njegovog bogatstva od 3,5 milijardi evra, možda će morati da bude ekshumiran jer njegova navodna ljubavnica pokušava da dokaže da je on otac njene ćerke.

"Kralj cementa" Oleg Burlakov (72) umro je u junu od korona virusa, a njegova žena i sestra su u pravnoj bici oko spornog testamenta, u kojem je ostavio ogromno bogatstvo i luksuznu superjahtu na solarni pogon. Sudovi u Londonu i Monaku već razmatraju ovo pitanje.

Međutim, sada se bici pridružila i Sofija Ševcova (27), njegova navodna ljubavnica, koja je podnela tužbu u Sankt Peterburgu u želji da dokaže da je njena jednogodišnja ćerka Nikol - njegova ćerka.

Sofijin postupak mogao bi da dovede do toga da se njegovo telo ekshumira u Kanadi kao deo zahteva za utvrđivanje očinstva, kažu izveštaji.

Ali možda postoje i drugi pravni zahtevi za iskopavanje njegovih posmrtnih ostataka kako bi se potvrdio uzrok smrti, nakon tvrdnji da je njegova hrana bila otrovana arsenom.

Ruske vlasti su već istraživale neuspešan pokušaj atentata 2018. godine, kada je na njega pucano iz vatrenog oružja dok je bio u svom kadilaku.

Burlakov je tada rekao vlastima da veruje da je incident povezan sa njegovim razvodom, prema ruskom mediju Kommersant.

Sofija Ševcova je navodno upoznala bogataša dok je tokom studija radila u hotelu sa pet zvezdica u Moskvi, a onda se pridružila posadi u njegovom privatnom avionu.

Navodi se da je ta veza razbesnela njegovu udovicu iz Kanade Ludmilu (70). Razvod je bio u toku, ali nije završen kada je Burlakov umro u elitnoj moskovskoj klinici Lapino, pre nego što je njegovo telo prevezeno u Toronto na sahranu.

Ludmila i njihove dve ćerke Elena (48), koja živi u Kanadi, i Veronika (36), koja živi u Londonu, tvrde da je Ludmila žrtva "prevare epskih razmera" da bi bila izbačena iz poštenog dela bogatstva stečenog tokom 47 godina braka.

U nasledstvo spada i 170 miliona evra vredna superjahta Crni biser, nazvana po brodu iz filma Pirati sa Kariba, prenosi Daily mail.

Jedrilica
foto: Profimedia

Burlakov je pokušao da sakrije imovinu od svoje supruge tvrdeći da je uložena u poslovno partnerstvo sa suprugom njegove sestre Vere, Nikolajem Kazakovim, tvrdi se.

Ludmila je bila jedini korisnik njegovog testamenta sastavljenog 2004. godine, ali je nakon njegove smrti navodno pronađen novi testament.

Višem sudu u Londonu je rečeno da se pojavio drugi rukom pisani testament kojim se čitavo imanje, uključujući jahtu Crni biser, ostavlja sestri i zetu, Kazakovima.

Njegova supruga i ćerke osporavaju novi testament na sudu u Monaku, gde je Burlakov takođe imao kuću vrednu 80 miliona evra, tvrdeći da je dokument "falsifikat i/ili nevažeći".

Kazakovi osporavaju ovo u Londonu, tvrdeći da Ludmila nezakonito traži navodnu imovinu iz dugog braka.

- Burlakov je do svoje smrti tvrdio da je njegova otuđena žena zajedno sa svojim ćerkama prevarila njega i Kazakove u očekivanju bračnog sloma - tvrdio je Džejms Vilan, koji je zastupao Kazakove ranije ovog meseca.

Burlakov pre svoje smrti nije javno priznao Sofijino dete kao svoje, prema rečima advokata porodice Stanislava Danilova.

- Nije se naveo kao otac. Na izvodu iz matične knjige rođenih on se ne pojavljuje kao otac, samo je prazan prostor, a tužilac to ni ne pokušava da sakrije - rekao je za Forbes Russia.

Uprkos ovome, njegova navodna ljubavnica, koja je 45 godina mlađa od Burlakova, namerava da na sudu traži prava za svoju ćerku u podelu bogatstva preminulog bogataša.

Bonus video:

02:54

BRZE VESTI 23.12.2021. 15:55

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.