TRAMP LETEO EPSTAJNOVIM "LOLITA EKSPRESOM": Isplivale nove informacije, evo ko mu je pravio društvo u AVIONU!
Donald Tramp, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

TRAMP LETEO EPSTAJNOVIM "LOLITA EKSPRESOM": Isplivale nove informacije, evo ko mu je pravio društvo u AVIONU!

Bivši predsednik SAD često se u evidenciji navodi kao jedan od putnika u avionu Epstajna

Objavljeno:

Na suđenju Gislejn Maksvel tužioci su objavili evidenciju letova, koja pokazuje da je Donald Tramp leteo avionom Džefrija Epstajna zajedno sa bivšom suprugom Marlom Mejpls i decom Erikom i Tifani, kao i sa jednom misicom i pomoćnikom Bila Klintona.

Kancelarija javnog tužioca je evidenciju letova Epstajnovog pilota Dejvida Rodžersa uvrstila u dokaze kako bi pokazala da je Maksvel pomagala u podvođenju i prevozu maloletnica u seksualne svrhe.

Lista putnika od 23. marta 1993. godine pokazuje da su Donald Tramp i Epstajn leteli od aerodroma Teterboro u Nju Džersiju do Palm Biča sa Erin Nensi, bivšom misicom Džordžije koja se takmičila na izboru za mis SAD 1993. godine.

Tri dana kasnije Tramp i Epstajn su se vratili u Teterboro, privatni aerodrom koji su preferirali bogati Njujorčani, ali bez misice.

Džefri Epstajn
foto: AP

Erin Nensi se pojavljivala i na drugim letovima na kojima nije bio Tramp, prenosi Independent.

Tramp je bio vlasnik izbora za Mis SAD od 1996. do 2015. godine.

Bivši predsednik SAD bio je jedan od putnika na letu od Palm Biča do Teterboroa 11. oktobra 1993. godine, zajedno sa Epstajnom i Maksvel, koji su navedeni na listi pod inicijalima, zajedno za još dvoje ljudi koji su upisani kao "DD" i "SB".

Sofi Bidl, jedna od Epstajnovih terapeutkinja za masažu, često se pominje na drugim mestima u evidenciji putnika, dok se druga žena po imenu Davn Devito takođe pominje u prethodnim unosima.

Šest dana nakon tog leta, Tramp se navodi i kao putnik na letu koji se vraća u Teterboro, zajedno sa Maksvel, Epstajn i drugima koji se spominju pod inicijalima.

Gislejn Maksvel, Devojka, Džefri Epstajn, Hapšenje, FBI
foto: EPA-EFE/RICK BAJORNAS/UN PHOTO HANDOUT

Tramp se 15. maja 1994. godine navodi kao jedan od putnika u Epstajnovom avionu Hawker Siddeley, zajedno sa tadašnjom suprugom Marlom, ćerkom Tifani i Markom Midltonom, pomoćnikom Bila Klintona.

Grupa je letela od Palm Biča do aerodroma Ronald Regan u Vašingtonu i vratila se istog dana, ali bez Midltona.

13. avgusta 1995. godine Epstajn i Maksvel leteli su sa Trampom, njegovim sinom Erikom i još nekoliko osoba od Floride do Nju Džersija.

Više od 100 stranica informacija o letovima između 1993. i 2005. pokazuje da je Epstajn stalno bio u pokretu između svojih imanja na Menhetnu, svoje vile u Palm Biču, ranča u Novom Meksiku i privatnog ostrva na američkim Devičanskim ostrvima.

U ponedeljak su tužioci izneli završne reči u slučaju protiv Gislejn Maksvel, koja je negirala sve optužbe.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.