KRIS KUOMO ZVANIČNO OTPUŠTEN: Pomagao BRATU da se izvuče iz OPTUŽBI, isplivale i "DODATNE INFORMACIJE"!
Kris Kuomo, Foto: Printscreen/Youtube/TODAY

kris kuomo

KRIS KUOMO ZVANIČNO OTPUŠTEN: Pomagao BRATU da se izvuče iz OPTUŽBI, isplivale i "DODATNE INFORMACIJE"!

Otkaz slavnog voditelja objavljen je samo nekoliko dana nakon što je njujorški advokat Leticija Džejms objavila osuđujuće detalje o pomoći koju je pružio svom bratu

Objavljeno:

Kris Kuomo je otpušten od strane CNN-a, što je televizijska stanica potvrdila u subotu, nakon što je evaluacija otkrila ,,dodatne informacije" o njegovom uplitanju u bratovu od odbranu protiv nekoliko optužbi za seksualno uznemiravanje.

,,Zadužili smo poštenu advokatsku kompaniju da sprovede evaluaciju, nakon čega smo odmah okončali njegov poslovni ugovor," istakao je CNN u izjavi.

,,U toku sprovođenja evaluacije, dodatne informacije su isplivale na površinu."

Otkaz slavnog voditelja objavljen je samo nekoliko dana nakon što je njujorški advokat Leticija Džejms objavila osuđujuće detalje o pomoći koju je pružio svom bratu, bivšem njujorškom guverneru, Endruu Kuomu, kako bi se izvukao iz optužbi. Od utorka je suspendovan na neodređeno vreme.

Dugogodišnji CNN voditelj je opisao suspenziju kao ,,razočaravajuću" u izjavi ove subote.

,,Ovo nije način na koji želim da se moj vreme u CNN-u okonča ali već sam rekao kako i zašto sam pomogao svom bratu," rekao je.

Endru Kuomo je, s druge stane, žustro poricao optužbe, oslanjajući se na svoje italijansko-američko nasleđe kao razlog za svoju sklonost ka bliskom fizičkom kontaktu sa ljudima. On je napustio poziciju guvernera u avgustu.

Vašington Post je prvi izvestio da je Kris Kuomo imao važnu ulogu u oblikovanju bratovih odgovora na optužbe, te da je savetovao brata o tome šta treba da kaže i da je prisustvovao strategijskim sastancima sa bratovim timom.

Za sada nije poznato koje su dodatne informacije spomenute u CNN-oj izjavi po pitanju ophođenja Krisa Kuoma.

Bonus video:

24:43

UPUMPAVAJU NOVAC I KRIJU SE IZA ZELENE AGENDE! Ko zaista stoji iza protesta u Srbiji

(Espreso/Buzzfeed News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.