MISTERIOZNI NESTANAK 1 OSOBE IZ AUTOBUSA SMRTI? Nađena 44 tela, putnik tvrdi da se spasilo 8 ljudi!
Autobus, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO!

MISTERIOZNI NESTANAK 1 OSOBE IZ AUTOBUSA SMRTI? Nađena 44 tela, putnik tvrdi da se spasilo 8 ljudi!

Prema podacima koje imaju, u autobusu je bilo 52 ljudi, pronađena su 44 tela, dok se u bolnici nalazi sedam osoba

Objavljeno:

Portparolka glavnog tužioca Bugarske Sika Mileva danas je na konferenciji za novinare sa zamenikom javnog tužioca Bugarske Borislavom Sarafovim rekla da su na mestu nesreće severnomakedonskog autobusa pronađena 44 tela.

Istakla je da je razgovarala sa preživelim muškarcem, koji joj je rekao da je razbio staklo i iz autobusa spasio osam ljudi, a ne sedam.

- Pronašli smo 44 tela, a on kategorički tvrdi da je spaseno osam ljudi. Rekla sam mu da ih je sedmoro u bolnici. A on je rekao ne, spasili smo osmoro ljudi - rekla je Mileva.

Tokom istrage pronađena su 44 tela, a prema podacima koje imaju, u autobusu je bilo 52 ljudi. U bolnici se nalazi sedam osoba - četvorica muškaraca i tri žene, prenosi Telma.mk.

Ostaje velika zagonetka - gde je osma osoba? Radimo na toj verziji, ne želimo da širimo dezinformacije, možda se radi o lošem sećanju svedoka - rekla je Mileva.

Ona je dodala da su svedoka potom ispitivali istražitelji u prisustvu prevodioca i on je ponovo kategorički tvrdio da je spaseno osam ljudi.

- Bila sam na licu mesta i videla ugljenisane leševe, prizor je bio užasan. Situacija je bila još teža kada smo zajedno sa glavnim tužiocem Severne Makedonije i tužiocem za organizovani kriminal i korupciju posetili bolnicu

Pirogov gde su smešteni povređeni. Bili su u dobrom fizičkom stanju, ali su psihički u veoma teškom. Svi su bili u odvojenim sobama i o njima brinu najbolji lekari u zemlji - rekla je Mileva.

Borislav Sarafov, zamenik javnog tužioca Bugarske, potvrdio je da su na licu mesta pronađena 44 tela.

On je dodao da su žrtve preminule od gušenja.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.