A SAMO JE ŽELELA DA RAZVESELI NADROGIRANOG DEČKO: Zatim se odigrao NAJVEĆI MOGUĆI HOROR I UŽAS
Devojka, Foto: SWNS/Facebook printscreen

HORORČINA

A SAMO JE ŽELELA DA RAZVESELI NADROGIRANOG DEČKO: Zatim se odigrao NAJVEĆI MOGUĆI HOROR I UŽAS

Loren je obožavala svog momka čak i kada je bio nesnosan, što se pak, dešavalo sve češće u poslednje vreme

Objavljeno: 13:41h

Studentkinja Loren Blumer (25) iz Velike Britanije bila je u kući sa nadrogiranim dečkom ni ne sluteći da će tokom snimanja njega dok pravi gluposti biti ubijena.

Loren je obožavala svog momka čak i kada je bio nesnosan, što se pak, dešavalo sve češće u poslednje vreme.

Kako bi podigla atmosferu u kući dok je momak bio pod dejstvom marihuane, ona je rešila da ga snima i tako ga malo razveseli.

Na snimku koji traje 17 minuta i koji je sada u posedu policije Tamvorta, jasno se vidi kako i pored raspoložene Loren njen momak Džejk Notman (27) sve više gubi glavu od nervoze.

Loren nije ispuštala telefon čak ni kada joj je Džejk zapretio da će je ubiti što ga snima. Potom je naglo skočio na nju i dok ga je i dalje snimala, napao ju je nožem!

Zadao joj je čak 30 smrtonosnih uboda nožem. Nekoliko komšija koji su, nalazeći se pored njihove kuće, svedočili stravičnoj sceni rekli su u glas da ih je privukao jeziv vrisak devojke nalik na one iz filmske franšize “Vrisak”.

Prolaznici su rekli i da je devojka očajnički molila za pomoć dok ju je Notman ubadao, nakon čega su pozvali policiju. Notman je posle silnih uboda nožem ostavio sečivo i golim rukama nastavio je da davi već mrtvu devojku vičući:

– Ne želim više ikada da te je…o vidim – rekao je Notman što se moglo čuti na snimku jer je telefon i pored tragedije bio i dalje na opciji “snimanje”.

Notman je na sudu pokušao da se odbrani konstatacijom da je Loren bila nasrtljiva i da mu je ona pretila, što je potpuna laž jer se sve čulo na snimku.

Potom je igrao na kartu mentalne neuračunljivosti usled jakog dejstva marihuane, ali je i to odbačeno.

– Oboje smo bili pasionirani ljubitelji plejstejšna. Korišćenjem marihuane, želeli smo da proslavimo izlazak PS5 konzole. Stvari su se otele kontroli. Loren je prešla sve granice, a ja nisam znao šta radim – rekao je na sudu Notman.

Na snimku se jasno čuje kako Notman postaje sve agresivniji prema Loren i to traje devet minuta. Pritom ga devojka ničim nije izazivala osim što je poželela da ih snima.

Suđenje Džejku Notmanu nastavlja se sledeće nedelje.

(Espreso / Miror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.