U KELNU PRONAĐENA MRTVA HRVATICA: Za zločin osumnjičena BLISKA OSOBA
Foto: EPA/Clemens Bilan

tragedija u nemačkoj

U KELNU PRONAĐENA MRTVA HRVATICA: Za zločin osumnjičena BLISKA OSOBA

Spasioci i lekar hitne pomoći pokušali su da renimiraju 71-godišnjakinju, ali nisu uspeli. Žena je već bila mrtva, a telo je u podne dovezeno u Zavod za sudsku medicinu na obdukciju

Objavljeno: 22:34h

U nemačkom Kelnu prošle nedelje je ubijena 71-godišnja Hrvatica Lj. K, a policajci istražuju njenog 60-godišnjeg partnera, navodi Fenix-magazin.de.

On se u petak oko osam sati pojavio u policijskoj stanici i rekao da je došlo do svađe između njega i žrtve u stanu.

Spasioci i lekar hitne pomoći pokušali su da renimiraju 71-godišnjakinju, ali nisu uspeli. Žena je već bila mrtva, a telo je u podne dovezeno u Zavod za sudsku medicinu na obdukciju.

Tamo bi lekari trebalo da otkriju tačan uzrok smrti. Policija i državno tužilaštvo još nisu objavili kako je 71-godišnjakinja ubijena.

Osumnjičeni 60-godišnji partner je uhapšen, a njegovo detaljno ispitivanje se očekuje, naveo je portparol policije.

– Šokirana sam i tužna, bila mi je prijateljica. Od njene rođake iz Zagreba saznala sam da ju je zadavio bivši partner. Ona nije već dugo s njim u vezi, ali izgleda da je nije ostavljao na miru. U sećanju mi je kako mi je rekla da joj je pretio da će ubiti i sebe i nju. Nisam to ozbiljno shvatila. Moja se prijateljica spremala da se preseli iz Kelna za Zagreb. Nažalost, nije uspela – rekla je prijateljica ubijene žene za Fenix.

00:49

DR BELOJEVIĆ O POSLEDICAMA AEROZAGAĐENJA: Najugroženija je ova kategorija ljudi

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.