DVA DANA U ŠAMPANJCU I KAVIJARU: Svi detalji luksuznog SLAVLJA Ivanke Tramp, evo i kojim POVODOM (FOTO)
Foto: Profimedia

glamurozno

DVA DANA U ŠAMPANJCU I KAVIJARU: Svi detalji luksuznog SLAVLJA Ivanke Tramp, evo i kojim POVODOM (FOTO)

Poveće društvo kasnije se uputilo u privatni klub ZZ, a cela proslava je navodno trajala puna dva dana

Objavljeno: 21:43h

Najstarija ćerka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, Ivanka Trump, proteklog je vikenda proslavila svoj 40. rođendan u Majamiju, a fotografije na kojima se vidi kako u društvu prijateljica uživa u kavijaru i šampanjcu, procurile su na društvene mreže

S mnoštvom prijateljica, koje su samo zbog nje stigle sa svih strana Amerike u Majami, Ivanka Tramp proslavila je 40. rođendan sa stilom. Ćerka bivšeg američkog predsednika rođendan je proslavila u poznatom klubu Surf, koji se nalazi u sklopu hotelu Four Seasons, gdje su uživale u večeri.

Poveće društvo kasnije se uputilo u privatni klub ZZ, a cela proslava je navodno trajala puna dva dana.

"Devojke su dva dana uživale ploveći brodom, sunčajući se na plažama, ispijajući šampanjac... Bilo je tu i torte i kavijara i svega", otkrio je dobro upućeni izvor, otkrivši kako se na kratko na večeri u Surf Clubu pojavio i Ivankin suprug Džared Kušner.

Inače, Ivanka se sa suprugom i njihovo troje dece, baš poput oca i braće, nakon odlaska iz Vašingtona odselila u Majami, gde grade i luksuznu vilu. Život u Majamiju, nakon Njujorka i Vašingtona, u potpunosti im odgovara, pa ne čudi da su se i brzo prilagodili.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.