DECA ŽIVELA SA TELOM MRTVOG BRATA GODINU DANA U STANU: Otkriven uzrok smrti deteta, HOROR!
Ilustracija, Foto: AP

TEKSAS

DECA ŽIVELA SA TELOM MRTVOG BRATA GODINU DANA U STANU: Otkriven uzrok smrti deteta, HOROR!

Posmrtni ostaci dečaka pronađeni su kada je njegov najstariji brat (15), prošle nedelje obavestio policiju da je njegovo telo u stanu

Objavljeno:

Dečak (9) iz Teksasa pretučen je do smrti pre oko godinu dana. Njegova još tri brata su ostavljena u stanu u Teksasu da umru od gladi.

Posmrtni ostaci dečaka pronađeni su kada je njegov najstariji brat (15), prošle nedelje obavestio policiju da je njegovo telo u stanu, prenosi Mirror.

Ovaj 15-godišnjak je takođe rekao da u stanu živi sam sa svojom mlađom braćom od 10 i sedam godina, jer njegovi roditelji nisu živeli tamo nekoliko meseci, preneo je Click2Houston.com.

Neimenovano dete je zadobilo višestruke povrede tupim predmetom koje su dovele do njegove smrti, saopštila je u utorak kancelarija sudske medicine okruga Haris.

Brajan Kolter (31) optužen je za ubistvo dečaka čija je majka Glorija Vilijams (35) do sada optužena tereti za povredu prava deteta nepružanjem medicinske pomoći i napuštanjem.

Kada je policija stigla u stan u kojem je pronađeno mrtvo telo dečaka, otkrila je da su ostali dečaci izgledali neuhranjeno i sa fizičkim povredama - što je dovelo do toga da su sva trojica odvedena u bolnicu na pregled.

Izvor ABC13 rekao je da je sedmogodišnjak imao prelome lica.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.