PRONAĐEN ROKOVNIK DEČKA UBIJENE GABI PETITO: Dugo bio pod vodom, nadaju se da će uspeti da spase beleške!
Gabi Petito i Brajan Londri, Foto: Printscreen/Instagram/gabspetito

MISTERIOZAN SLUČAJ

PRONAĐEN ROKOVNIK DEČKA UBIJENE GABI PETITO: Dugo bio pod vodom, nadaju se da će uspeti da spase beleške!

FBI je potvrdio da su rokovnik, zajedno sa rancem i kesom, koja je bila puna stvari Brajana Londrija, pronađeni u parku na Floridi u delu koji je prethodno bio poplavljen

Objavljeno:

Policija je nedaleko od tela dečka ubijene Gabi Petito pronašla njegov rokovnik, koji bi mogao da pomogne u istrazi, pišu američki mediji.

FBI je potvrdio da su rokovnik, zajedno sa rancem i kesom, koja je bila puna stvari Brajana Londrija, pronađeni u parku na Floridi u delu koji je prethodno bio poplavljen.

- Deluje da će rokovnik moći da se spasi, to će vam bolje reći FBI - odgovorio je portparol lokalne policije za Fox News na pitanje u kakvom stanju je rokovnik i da li su beleške uništene pod vodom.

Gabi Petito
foto: Printscreen/Instagram

Iz FBI su saopštili da za sada nema novih informacija iz istrage. Advokat porodice Londri je rekao da ne zna šta je zapisano u rokovniku, kao ni da li je bio spakovan u kesu.

Podsetimo, policija je 21. oktobra saopštila da ostaci, koji su dan ranije pronađeni u parku, pripadaju Brajanu Londriju, dečku ubijene Gabi Petito.

Podsetimo, Brajan (23) je nestao prošlog meseca, nakon što se vratio sa putovanja bez njegove devojke Gabi Petito. Ono što je od početka mnogima bilo sumnjivo je što Brajan nije želeo da sarađuje sa policijom povodom njenog nestanka. U međuvremenu je 19. septembra u šumi u Vajomingu pronađeno telo mlade influenserke, a obdukcijski nalazi potvrdili su da je Gabi ubijena.

Policija je tada Brajana označila "osobom od interesa" o ovom slučaju, ali on nijednog trenutka nije postao osumnjičen za njeno ubistvo.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.