NA MESTU GDE SE TRAGA ZA VERENIKOM GABI PETITO, PRONAĐENI LJUDSKI OSTACI
Golupčići, Foto: Printscreen/Instagram/Gabspetito

kraj romanse, početak tragedije

NA MESTU GDE SE TRAGA ZA VERENIKOM GABI PETITO, PRONAĐENI LJUDSKI OSTACI

Brajana Londrija nema već mesec dana. U park su stigli i psi obučeni da tragaju za leševima.

Objavljeno: 21:58h

Tokom potrage za nestalim verenikom ubijene američke blogerke Gabi Petito (22) pronađeni su "predmeti od interesa" povezani s njim u parku Florida, navodi FBI. Roditelji Brajana Londrija (23), koji je "osoba od interesa" u istrazi o smrti Gabi Petito, u sredu su bili u divljoj oblasti da pomognu u potrazi za sinom, navodi BBC.

Brajana Londrija nema već mesec dana. U park su stigli i psi obučeni da tragaju za leševima.

Leš Gabi Petito (22) pronađen je 19. septembra u Vajomingu. Prošle nedelje, obducent je naveo da je devojka zadavljena i ostavljena nedeljama u šumi, pre nego što je pronađena.

Proteklog leta, Gabi i njen dečko krenuli su na put kroz nacionalne parkove po američkom zapadu, dokumentujući svoj nomadski život u kombiju na društvenim mrežama.

Roditelji Brajana Londrija naveli su da je on poslednji put viđen 13. septembra, pošto se vratio na Floridu bez Gabi, skoro dve nedelje ranije. Kako su naveli, on je otišao sam na pešačenje i više se nije vraćao.

Advokat porodice Londri rekao je novinarima da je tokom kratke pretrage terena, pronađeno nekoliko predmeta koji pripadaju mladiću. Predmeti su pronađeni na stazi kojom je Brajan često prolazio. U parku je inače pronađen i Brajanov automobil, pošto je on nestao.

Kako je izvestio NBC News, citirajući neimenovanog zvaničnika, u toj oblasti pronađeni su neidentifikovani ljudski ostaci.

Brajan Londri nije optužen za bilo koji zločin vezan za smrt Gabi Petito, mada je FBI izdao federalni nalog za hapšenje i optužio ga za korišćenje njene kartice pošto je ubijena.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.