BRUTALANO I NEMILOSRDNO, ALEKSANDAR NAPADNUT MAČETOM OD 40 CM: Hteli su da mu ukradu 1 STVAR (FOTO)
Povreženi biciklista, Foto: Foto: Twitter printscreen/sakriosamime

o svemu je obavestio javnost

BRUTALANO I NEMILOSRDNO, ALEKSANDAR NAPADNUT MAČETOM OD 40 CM: Hteli su da mu ukradu 1 STVAR (FOTO)

Jedan od poznatijih drumskih biciklista doživeo je istinski šok tokom vožnje kroz park.

Objavljeno: 18:23h

Britanac Aleksandar Ričardson obelodanio je šta mu se desilo tokom naizgled rutinske vožnje kroz London.On je istakao da su u jednom trenutku nepoznati ljudi počeli da ga prate na motorima, a da je istog časa shvatio da žele njegov moderni, profesionalni bicikl.

Sve se pretvorilo u noćnu moru, vrlo brzo.

Na Instagramu je o tome ovako obavestio javnost:

- Doživeo sam nešto prilično šokantno u Ričmond parku. Završavao sam trening oko tri popodne, kada su se na dva motora pojavila četvorica ljudi, sa kapuljačama. Počeli su da me prate. Shvatio sam da žele moj bicikl i počeo da tragam za rešenjem, počeo je Ričardson priču.

Tome je dodao i sledeće:

- Okrenuo sam se ka istočnom izlazu i krenuo da vozim punom brzinom ka kafiću koji je bio na oko 500 metara udaljenosti. A oni su me, jednostavno, udarili motorom, u brzini od 60 kilometara na sat. Pao sam, taj prvi motor je izgubio kontrolu, držao sam se bicikla koliko sam mogao, ali je došao onaj drugi i povukao i mene i bicikl skoro stotinu metara. Posle toga su izvukli mačetu od skoro 40 centimetara, a tada sam shvatio da je pametnije da im dam to što su tražili.

Šokirani biciklista je zaključio ovim rečima:

- Prilično sam ugruvan posle pada, imam i otečen kuk, ali sutra je novi dan. Molim vas, budite obazrivi u tom kraju, jer ovo postaje svakodnevica u pojedinim delovima Londona. Policija je obaveštena, smatra ovo oružanom pljačkom, a ja se nadam da će kriminalci biti pronađeni. Hvala mojoj ženi koja je stigla u pomoć i pokupila me sa mesta ovog događaja, zaključio je Aleksandar Ričardson.

(Espreso / Novosti online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.