5 NAJLUĐIH IZBORNIH KRAĐA U SAD! Birališta u nedođiji, glasanje mrtvih i druge manipulacije! (FOTO)
Foto: Reuters

Predstavljamo vam...

5 NAJLUĐIH IZBORNIH KRAĐA U SAD! Birališta u nedođiji, glasanje mrtvih i druge manipulacije! (FOTO)

Kako se bliži dan odluke, sve su jače glasine širom zemlje da su predstojeći izbori za šefa države i vlade pokradeni u korist Demokratske stranke
Objavljeno: 17:15h

Neodlučnim građanima Sjedinjenih Američkih Država povodom ovogodišnjih predsedničkih izbora ostalo je samo još vrlo malo da se odluče između dva kandidata za ulazak u Belu kuću, Hilari Klinton i Donalda Trampa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako se dan odluke bliži, sve su jače glasine širom zemlje da bi predstojeći izbori za šefa države i vlade mogli da budu pokradeni u korist Demokratske stranke.

Čovek koji NIKADA NIJE POGREŠIO u prognozama: ZNAM ko će BITI PREDSEDNIK AMERIKE!

Tramp misli da se blizu dva miliona preminulih i dalje nalazi na biračkom spisku, dok zabrinutost mogu da predstavljaju i neprijavljeni migranti.

Iako ovi podaci nekome i nisu toliko čudni, treba napomenuti da su ljudi tokom prethodnih godina u Sjedinjenim Američkim Državama pronalazili potpuno bizarne taktike kako bi pokrali izbore u svoju korist.

Predstavljamo vam 5 najčudnijih!

1. Predsednički izbori 1876. godine

foto: Wikipedia

Kada je republikanski kandidat Raderford Hejz pobedio na izborima 1870. godine i postao 19. predsednik SAD, demokrate su uzvratile. Hejz je izabran tako što je imao samo jedan izborni glas više od protivkandidata.

Demokratska stranka optužila je republikance da su pokrali izbore na jugu.

Najbitnija biračka mesta za demokrate otvorena su rano ujutru i postavljena daleko od javnih mesta i puteva od strane zvaničnika republikanske stranke.

Donald Tramp se pakuje za Belu kuću!

To je sprečilo mnoge glasače sa malom decom da se pojave na izborima. Takođe, osuđeni kriminalci su dobili privilegiju glasanja, nešto što ranije nije postojalo.

Druga najstarija aktivna stranka u SAD je iskoristila i afroamerikance u svoju korist na mestima poput Luizijane.

Supervizori partije podelili su afroamerikancima dodatne glasačke listiće kako bi računali glasove i belaca i crnaca koji su preminuli uoči izbora.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.