SIN PREDSEDNIKA BOLSONARA POZITIVAN NA KORONU
Žair Bolsonaro, Foto: EPA-EFE/JOEDSON ALVES

potvrđeno

SIN PREDSEDNIKA BOLSONARA POZITIVAN NA KORONU

Kongresmen Eduardo Bolsonaro, koji je bio deo brazilske delegacije u Njujorku, na Tviteru je objavio da je pozitivan na kovid-19, uz napomenu da je vakcinisan prvom dozom vakcine Fajzer

Objavljeno: 19:46h

Brazilska ministarka poljoprivrede Tereza Kristina i Eduardo, sin predsednika Žaira Bolsonara, objavili su danas da su testirani pozitivno na kovid-19.

Informacija dolazi tri dana nakon što je još jedan bliski saradnik Bolsonara, ministar zdravlja Marselo Kviroga, objavio da je pozitivan, tokom putovanja na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija u Njujorku, gde je i ostao u karantinu, prenosi Rojters.

Kongresmen Eduardo Bolsonaro, koji je bio deo brazilske delegacije u Njujorku, na Tviteru je objavio da je pozitivan na kovid-19, uz napomenu da je vakcinisan prvom dozom vakcine Fajzer.

Ministarka Kristina, koja nije sa brazilskim predsednikom putovala u Njujork, dobila je dijagnozu nedelju dana nakon sastanka sa ministrima G20 u Italiji, a takođe je na Tviteru potvrdila da je pozitivna i dobrog zdravstvenog stanja.

I ona je saopštila da je vakcinisana protiv Kovid 19, a najavila je da će ostati u izolaciji po savetima lekara.

Predsednik Bolsonaro, skeptik u vezi sa imunizacijom koji tvrdi da nije primio vakcinu protiv kovid 19, nalazi se u izolaciji otkad se vratio iz Njujorka, zbog pozitivnog testa ministra Kviroge.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.