OTKRIVENE SU POSLEDNJE REČI PRINCA FILIPA SVOM SINU ČARSLU: Tako su MRAČNE!
Princ Filip, Foto: Profimedia

vojvoda od edinburga

OTKRIVENE SU POSLEDNJE REČI PRINCA FILIPA SVOM SINU ČARSLU: Tako su MRAČNE!

Princ Filip je umro u 99. godini života u aprilu 2021. godine

Objavljeno:

Princ Čarls je upravo podelio neke od poslednjih reči princa Filipa pre njegove smrti. Na osnovu njihovog razgovora, jasno je da je vojvoda od Edinburga imao prilično mračan smisao za humor.

Princ Filip je umro u 99. godini života u aprilu 2021. godine. Međutim, pre njegove smrti, njegov sin princ Čarls je uspeo da podeli smešan razgovor sa svojim ocem. Prema princu od Velsa, on i njegov otac su razgovarali u planovima za ono što bi obeležilo njegov 100. rođendan 10. juna kada je Filip odlučio da podeli duhovitu primedbu.

"Razgovarao sam sa njim dan pre nego što je umro, razgovarali smo o njegovom rođendanu", otkriva Čarls u novom dokumentarcu za BBC. Povisivši glas, Čarls dodaje: "Rekao sam, pričamo o tvom rođendanu", jer je pomalo ogluveo. A on je rekao "Šta?", na šta sam ja odgovorio "Govorimo o tvom rođendanu i o tome da li će biti dočeka".

Čarls je uz smeh dodao: "I rekao je, pa ja moram da budem živ zbog toga, zar ne?". Rekao sam "Znao sam da ćeš to reći!", princ od Velsa je razmišljao o ovom mračno humorističnom trenutku uz napomenu da je to "srećno sećanje".

Tokom dokumentarnog filma za BBC, najstariji vojvodin sin se prisetio svog detinjstva sa braćom i sestrama princezom Anom, pricom Endruom i princom Edvardom sa Filipom kao ocem.

"Bio je izvanredan u organizovanju smešnih igara", rekao je. "Mislim, zabava sa očigledno mladim roditeljima bila je u tome što se mnogo jurilo i ludelo".

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/yahoo.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.