KRVAVI PIR U DOMU POZNATOG GLUMCA: Njegov sin UBIO MAJKU, UŽAS
Ron Eli, Foto: Printscreen

tragedija obeležila život

KRVAVI PIR U DOMU POZNATOG GLUMCA: Njegov sin UBIO MAJKU, UŽAS

Ubistvo se dogodilo u njihovom luksuznom domu u predgrađu Santa Barbare

Objavljeno: 20:12h

Proslavio se ulogom Tarzana u istoimenoj seriji koja se na NBC-ju emitirala u periodu od 1966. do 1968. Kasnije se Ron prebacio na voditeljske uloge, a 80-ih je vodio sve najbitnije izbore za Miss na svetu.

Iako bi danas 81-godišnji Ron trebao uživati u spokoju privatnog života,on je doživeo strašnu tragediju koja mu je obeležila život.

U njegovoj kući dogodilo se krvavo ubistvo koje je zaprepastilo ceo svet. Njegov 30-godišnji sin Kameron Eli nožem je usmrtio svoju majku, 62-godišnju Valeri, nakon čega je i sam ubijen u okršaju s policijom.

Ubistvo se dogodilo u njihovom luksuznom domu u predgrađu Santa Barbare, a Cameron je pokušao okriviti svog 81-godišnjeg oca.

Policija je u kući zatekla telo sa “više ubodnih rana”, a glumac im je potvrdio da je osumnjičeni njegov sin, ali zbog teškog medicinskog stanja nije mogao jasno govoriti.

Iz policije su otkrili da je Kameron predstavljao pretnju, te da su ga morali ustreliti. Ron Eli nije povređen, ali je ipak bio prebačen u bolnicu.

Ron i pokojna Valeri upoznali su se dok je on vodio izbor za Miss, a ona predstavljala državu Floridu. Venčali su se 1984., a osim Kamerona, imaju i dve ćerke Kirsten i Kaitland.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.