NIŠTA JEZIVIJE NEĆETE VIDETI: Smrtonosna KOBRA mu se uvukla pod KREVET, ZANEMEĆETE nakon STRAŠNOG PRIZORA (VIDEO)
Trenutak kada se zmija uvlači u krevet, Foto: Printscreen/Youtube

stravično

NIŠTA JEZIVIJE NEĆETE VIDETI: Smrtonosna KOBRA mu se uvukla pod KREVET, ZANEMEĆETE nakon STRAŠNOG PRIZORA (VIDEO)

Sudeći prema snimku koji je zabeležila sgurnosna kamera na hramu, vidi se kako se opasna životinja približava čoveku, a zatim uspeva da mu se uvuče ispod ćebeta, otprilike oko ponoći

Objavljeno: 18:03h

Nesrećni mladić po imenu Džai spavao je na svetom mestu kod hrama Mandarešvar na severu Indije, a onda je preživeo pravu noćnu moru.

Zastrašujući snimak iz Indije u trenu je obišao čitav svet, a na njemu se vidi kako se jednom čoveku usred noći u improvizovani krevet zavlači jedna od najotrovnijih zmija na svetu, smrtonosna kobra.

Mladić je u indijskim medijima imenovan samo kao Džai, a kako je navedeno, on je spavao na zemlji kod svetog hrama u Radžastanu na severu zemlje, ne sluteći da će mu se baš tu gde je došao radi molitve i odmora noć pretvoriti u pakao.

Sudeći prema snimku koji je zabeležila sgurnosna kamera na hramu, vidi se kako se opasna životinja približava čoveku, a zatim uspeva da mu se uvuče ispod ćebeta, otprilike oko ponoći.

"Džai je spavao još jedno pet minuta iako mu je zmija bila pod pokrivačem, ali mu se ona u jednom momentu umotala oko noge. Tada ju je osetio", prenose lokalni mediji.

Mladić je zatim otvorio oči i shvativši da nešto nije u redu, a onda je, ugledavši zmiju u trenu odskočio od zemlje kao oparen i počeo da beži. Utom se otrovnica bacila ka njemu i pokušala da ga ugrize, ali, srećom, bez uspeha.

Reporteri su preneli da se životinja ubrzo potom povukla iz zgrade. Inače, u hramu Mandarešvar Jai je spavao poslednjih 44 dana i dosad je sve bilo u redu, međutim, malo je verovatno da će se vratiti na isto mesto.

Kobre su jedna od četiri najopasnijih vrsta zmija na svetu koje su odgovorne za najveći broj napada na ljude u Indiji.

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media