KEJT MIDLTON U DRUGOM STANJU?! Jedna stvar posebno navodi na sumnju
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

OPALA

KEJT MIDLTON U DRUGOM STANJU?! Jedna stvar posebno navodi na sumnju

Ako se uzmu u obzir njene prethodne trudnoće i problemi koje ima sa želucem, može biti da vojvotkinja u ranoj trudnoći sada ima mučnine zbog kojih ne izlazi iz kuće

Objavljeno:

Kejt Midlton nije viđena u javnosti već 60 dana zbog čega su u britanskim tabloidima pokrenuta nagađanja da je lepa vojvotkinja u drugom stanju.

Iako su mnogi mislili da je njen izostanak opravdan usled stresa oko Harija i Megan, polaska dece u školu, ali i preseljenja u palatu Vindzor, i pored svega toga prilično je neouobičajeno za Kejt da je ovoliko dugo nema na javnim skupovima, događajima, pred kamerama…

Ako se uzmu u obzir njene prethodne trudnoće i problemi koje ima sa želucem, može biti da vojvotkinja u ranoj trudnoći sada ima mučnine zbog kojih ne izlazi iz kuće.

Na nekim starijim fotografijama Kejt, može se uočiti da ona gladi stomak, što su mnogi protumačili kao direktnu potvrdu trudnoće.

Vojvotkinja je poslednji put viđena 11. jula, kada se pojavila na finalu Evropskog prvenstva u fudbalu sa Vilijamom i sinom Džordžom.

Takođe, na Instagramu je nema od 6. avgusta kada je objavila fotografiju sa jednim od preživelih žrtava Holokausta, međutim, veruje se da je fotografija načinjena u januaru ove godine.

Bonus video:

01:37

GINEKOLOG PAVLOVIĆ JE ZASLUŽAN ZA ROĐENJE MALOG MEHMEDA! Iz GAK Narodni front ispratio bebu nastalu iz zamrznutog embriona

(Espreso / 24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.