RODILA BEBU PA JOJ POSLE POROĐAJA RAZBILA GLAVU: Policajcima nije bilo dobro kad su čuli motiv
Endi Rajt, Foto: Erie County police dept. printscreen

TUGA

RODILA BEBU PA JOJ POSLE POROĐAJA RAZBILA GLAVU: Policajcima nije bilo dobro kad su čuli motiv

Mediji su naveli informacije s lica mesta da je majka ubila sina jer nije mogla da podnese činjenicu da će morati u narednom periodu da brine o njemu i samim tim, njen privatni život potpuno će se promeniti

Objavljeno:

Njujorčanka Endi Rajt (30) iz Tonavande naći će se na sudu zbog ubistva tek rođenog dečaka koje se odigralo 5. oktobra 2020. godine.

Endin dečko vratio se s posla kući u zoru, kada je u kupatilu zatekao horor scenu. Endi je sedela na podu i plakala, sa rukama oblivenim krvlju.

Pitao ju je šta se dogodilo, a ona mu je rekla da je rodila sina, a da je onda uzela čekić i razbila mu njime glavu. Potom je delo odnela u kesi do kontejnera bacivši ga tamo pred zgradom.

Dečku je pozlilo i otišao je dole da vidi gde je Endi bacila sina. Za to vreme pozvao je policajce kojima se slošilo od prizora u kesi.

Mediji su naveli informacije s lica mesta da je majka ubila sina jer nije mogla da podnese činjenicu da će morati u narednom periodu da brine o njemu i samim tim, njen privatni život potpuno će se promeniti.

Endi je, kako je obdukcija pokazala, dva puta snažno udarila bebu u glavu i to u periodu od 2.30 do 3.15 ujutro. Endi je odmah privedena i zatvorena bez prava na kauciju koja je prvobitno iznosila 75.000 dolara.

– Ubistvo je počinjeno tokom noći, a majka deteta zatečena je u stanju potpunog rastrojstva. Nije umela da objasni šta se tačno dogodilo i šta ju je navelo da uzme čekić i počini takav zločin u kući – rečeno je iz policije okruga Iri.

Kako je u vreme ubistva Njujork bio zatvoren i svi sudski procesi su bili zaustavljeni, na njen slučaj čekalo se mesecima.

Ukoliko je sud proglasi krivom, Endi Rajt mogla bi da narednih 25 godina provede u zatvoru.

Bonus video:

05:17

ISPOVEST SAŠE STANKOVIĆA OCA ŽRTVE BAHATOG VOZAČ: Treba im suditi za ubistvo, najmanja kazna 10 godina

(Espreso / Newyorkpost)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.