BAKA (72) PREMINULA NAKON STRAVIČNOG NAPADA BULDOGA: Mrcvario je punih sat vremena, ostala bez ruke!
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAVA I UŽAS

BAKA (72) PREMINULA NAKON STRAVIČNOG NAPADA BULDOGA: Mrcvario je punih sat vremena, ostala bez ruke!

Rej Valton (72) je stavljena u indukovanu komu nakon što ju je pas sa 76 kilograma ujedao duže od sat vremena

Objavljeno:

Baka koja je pretrpela užasavajući napad američkog buldoga preminula je od posledica povreda 1. septembra, potvrđeno je iz policije.

Rej Valton (72) je stavljena u indukovanu komu nakon što ju je pas sa 76 kilograma ujedao duže od sat vremena. Izgubila je ruku i bila oči u oči sa amputacijom obe noge dok su se lekari borili da je spasu.

Ipak, Rej je preminula tri nedelje kasnije, a da se nije ni osvestila. Njena očajna porodica sada prikuplja novac za helikopter koji ju je hitno prevezao u bolnicu nakon napada.

Prijatelj porodice je rekao: "Nažalost, Rej nikada nije došla sebi nakon što je dovedena u indukovanu komu. Ali sreća u nesreći je da njena unuka nije bila u kući kada u vreme napada. Nije bilo šanse da preživi. Njene povrede su bile previše teške."

Rej je čuvala unuku Kejsi-Li (8), dok su njena ćerka Lea Džošua i zet Rajan, iz Gudvika, Zapadni Vels, bili napolju. Rajan je otišao u lokalnu igraonicu kada je pas po imenu Reks, jedan od pet koji par poseduje, saterao Rej u kuhinju.

Pobegla je u zadnje dvorište, ali pas je krenuo za njom i krenuo na nju. Pala je na tlo u agoniji dok ju je pas ujedao nanoseći užasne povrede. Rajan je našao Rej ozbiljno povređenu sat vremena kasnije, kada se vratio kući.

Četiri policijska automobila i vozilo hitne pomoći dojurili su na mesto događaja, ali penzionisana čistačica je bila toliko teško povređena da je helikopterom prevezena u bolnicu Moriston, u blizini Svonsija.

Prijatelj je otkrio da se napad dogodio 10. avgusta:

"Bio je to pokolj. Jadna žena je u šokantnom stanju. Prevezena je vazdušnim putem u bolnicu, ali nisu mogli da joj spasu ruku i morali su da je stave u komu. To je krajnje potresno."

Komšije su rekle da su neko vreme bile zabrinute zbog pasa, ali je policija iz Difed-Povisa saopštila da "pre incidenta nije bilo zabrinutosti u vezi sa psima na ovom imanju".

Iz policije su dodali da je pas - koji nije zabranjena rasa - uspavan "u skladu sa željama porodice". Policija i dalje istražuje incident.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.