SLAVICU JE MUŽ NA SMRT PRETUKAO ŠARAFCIGEROM: Za sada ni traga od ubice
Foto: Printscreen/Facebook

MONSTRUOZNO

SLAVICU JE MUŽ NA SMRT PRETUKAO ŠARAFCIGEROM: Za sada ni traga od ubice

Mediji navode da se radi o Slavici Strajinović, a za njenim 47-godišnjim bivšim suprugom koji je poreklom iz Brčkog policija još traga

Objavljeno:

Austrijski istražitelji polako sklapaju slagalicu strave pokušavajući da rasvetle zločin u kojem je ubijena 44-godišnja žena u okolini Salcburga.

Mediji navode da se radi o Slavici Strajinović, a za njenim 47-godišnjim bivšim suprugom koji je poreklom iz Brčkog policija još traga.

On je prema rezultatima obdukcije nesrećnu ženu tukao železnom šipkom i zadao joj je više ubodnih rana po telu šrafcigerom. Zadobila je strahovite povrede glave i grudnog koša, usled čega je preminula. Policija sumnja da je motiv za ubistvo prodaja zajedničkog stana.

Par se razveo pre dve godine, a razlog za to je porodično nasilje koje je Slavica godinama trpela. S bivšim suprugom imala je dvoje dece.

Austrijski specijalci tragaju za ubicom u šumi u okolini Salcburga. Ranije je pronađen njegov BMW, a unutra je bilo tragova krvi.

– Ovo je ubica moje sestre, a ovo je moja sestra. Oduzeo mi je. Ako ga neko vidi u Austriji ili negde, molim vas da me obavestite – objavio je brat ubijene na Fejsbuk.

(Espreso/ Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.