DETALJI NESTANKA SRPKINJE U SALCBURGU: Kamere je snimile kako ulazi u taksi, otad joj se gubi svaki trag!
Nestala srpkinja, Foto: Printscreen/oe24.at

austrija

DETALJI NESTANKA SRPKINJE U SALCBURGU: Kamere je snimile kako ulazi u taksi, otad joj se gubi svaki trag!

Vlasti su pozvale građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj ženi da se jave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj telefona 059 133/70 3333

Objavljeno: 16:33h

Austrijska policija traga za državljankom Srbije koja je pre nekoliko dana nestala u Salcburgu. Njen nestanak zvanično je prijavljen policiji 29. avgusta, ali se veruje da je nestala čak pet dana ranije.

Kako Telegraf.rs saznaje, od izvora upućenih u ovaj slučaj, naša državljanka je prošle sedmice otputovala vozom iz Insbruka u Salcburg, kako bi tamo rešila neke birokratske procedure u konzulatu Srbije.

Ona se u konzulat javila 24. avgusta, a potom je, prema planu trebalo da se vrati kući u Insbruk. Kamere su je snimile kako izlazi iz zgrade našeg diplomatskog predstavništva i ulazi u taksi. Nakon toga, viđena je na železničkoj stanici u Salcburgu i potom joj se gubi svaki trag.

Vlasti su pozvale građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj ženi da se jave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj telefona 059 133/70 3333.

Visoka je oko 160 centimetara i ima između 60 i 65 kilograma. Ima braon oči, sedu kosu do ramena. Najčešće oblači duge suknje i nosi maramu na glavi. Kako su naveli iz policije, govori srpski jezik i nemački sa specifičnim akcentom.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.