SRPKINJA NESTALA U SALCBURGU: Gubi joj se trag od kad je krenula na železničku stanicu, policija sumnja na NAJGORE!
Ilustracija, Foto: AP

INSBRUK

SRPKINJA NESTALA U SALCBURGU: Gubi joj se trag od kad je krenula na železničku stanicu, policija sumnja na NAJGORE!

Ona je nestala u nedelju oko dva sata popodne

Objavljeno:

Državljanka Rebublike Srbije stara 79 godina, koja je živela u Insbruku, nestala je u nedelju u Salcburgu. Želela je da otputuje, ali joj se od tada gubi svaki trag. Policija sumnja na najgore.

Ona je nestala u nedelju oko dva sata popodne. Prema prvim izveštajima policije, starica je rekla zaposlenoj u Generalnom konzulatu Republike Srbije u Salcburgu da želi da ode taksijem do Beča ili Insbruka.

Žena je tada navodno taksijem otišla do glavne železničke stanice u Salcburgu i tada joj se gubi svaki trag. Policija je saopštila da nema naznaka da je žena otputovala u Insbruk, Beč ili u Srbiju i da se plaše najgoreg scenarija.

Vlasti su pozvale građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj ženi da se jave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj telefona 059 133/70 3333.

Visoka je oko 160 centimetara i ima između 60 i 65 kilograma. Ima braon oči, sedu kosu do ramena. Najčešće oblači duge suknje i maramu na glavi. Govori srpski jezik i nemački sa specifičnim akcentom.

Kontaktirali smo Generalni konzulat Republike u Salcburgu, kao i lokalnu policiju, ali do objavljivanja ovog teksta odgovore nismo dobili.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.