UMRO POZNATI AMERIČKI VODITELJ, BIO JE ŽESTOKI PROTIVNIK VAKCINACIJE: Otišao je u 65. godini, TUGA! (VIDEO)
Mark Bernier, Foto: Printscreen Youtube / The Marc Bernier Show

UŽAS

UMRO POZNATI AMERIČKI VODITELJ, BIO JE ŽESTOKI PROTIVNIK VAKCINACIJE: Otišao je u 65. godini, TUGA! (VIDEO)

Mark Bernier umro je nakon tronedeljne borbe sa bolešću, objavila je njegova stanica. Imao je 65 godina...

Objavljeno:

Konzervativni radijski voditelj sa Floride, žestoki protivnik vakcinacije protiv koronavirusa, umro je od posledica korone, prenosi Hina.

Mark Bernier umro je nakon tronedeljne borbe sa bolešću, objavila je njegova stanica. Imao je 65 godina.

„S velikom tugom WNDB objavljuje da je umro Mark Bernier, koji je informirao i zabavljao slušaoce WNDB-a više od 30 godina“, objavila je stanica iz Dejtone Biča, prenosi Index.hr.

Bernier se zarazio pre tri nedelje. Voditelj koji je sam sebe zvao „Mr. Anti-Vax“ (gospodin antivakser) znao je da kaže i da se američka vlada „ponaša poput nacista“ kad prisiljava ljude da se vakcinišu.

Osam dana pre njega umro je Fil Valentajn, 61-godišnji radijski voditelj iz Tenesija koji se izrugivao vakcinama protiv koronavirusa, ali je promenio mišljenje pošto je oboleo. On se sa koronavirusom borio mesec dana.

Predomislio se, prekasno, i Dik Farel, bivši komentator Njuzmaksa i zagriženi antivakser. Taj je radijski voditelj iz južne Floride umro 6. avgusta, takođe u 65. godini, pošto je slušaocima govorio da se ne vakcinišu, nazvavši pandemiju „prevarodemijom“.

I Farel i Valentajn, kako im je stanje postajalo lošije, pozivali su prijatelje i fanove da se ipak vakcinišu, zažalivši što to sami nisu učinili.

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.