POZNATI POLITIČAR UHVAĆEN NEPRIJATNOJ SITUACIJI: Svedoci u neverici, MINISTAR u šoku (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tviter

ŠOK

POZNATI POLITIČAR UHVAĆEN NEPRIJATNOJ SITUACIJI: Svedoci u neverici, MINISTAR u šoku (VIDEO)

Svi su navalili da se fotkaju sa njim, čak su ga i snimali dok je igrao

Objavljeno:

Visoki britanski političar primećen je u poslovnom odelu kako igra nakon razvoda braka u noćnom klubu uz tehno muziku u ranim jutarnjim satima u nedelju.

Poslanik Majkl Gouv primećen je u noćnom klubu "Bohemia" u Aberdinu, u Škotskoj, nakon što je navodno pokušao da uđe bez plaćanja ulaznice od 7 dolara (5 funti), navodi tabloid iz Glazgova "The Daily Record".

Konzervativni političar (44) koji sedi u kabinetu premijera Borisa Džonsona navodno se sam pojavio u noćnom klubu tokom posete svom rodnom gradu. Gouv je snimljen kako izvodi bizarne plesne pokrete posle prošlomesečnih vesti da će se razvesti od supruge

Čuvar noćnog kluba rekao je za "Record" da je Gouv, koji je zarađivao 74.000 dolara (54.000 funti) 2019/20, pokušao da se ušunja u klub bez plaćanja ulaska. Gouv je prethodno bio državni sekretar za obrazovanje pri vladi Dejvida Kamerona.

Kasnije je unapređen u ministra pravde i bio je ključni član kampanje za napuštanje glasanja zajedno sa Džonsonom, koja je uspešno izborila Bregzit. Klaberi su prišli Gouvu da se slikaju sa njim, pa su mu čak i platili piće, navodi "Record".

(Espreso/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.