TALAČKA KRIZA U BRAZILU: Jezivi snimci terora kriminalne grupe, taoci VEZANI za aute (VIDEO)
Kriminalci su iskoristili taoce kao ljudski štit tokom bekstva, Foto: Twitterer printscreen

horor

TALAČKA KRIZA U BRAZILU: Jezivi snimci terora kriminalne grupe, taoci VEZANI za aute (VIDEO)

Najmanje troje ljudi je ubijeno, a među njima je i jedan osumnjičeni, navodi policija

Objavljeno:

Rano jutros, u centru brazilskog grada Arasatuba, dogodile su se tri pljačke banke koje su rezultirale talačkom krizom koja je šokirala celu zemlju.

Oko dvadeset pripadnika organizovane kriminalne grupe izvelo je tri pljačke banke u noći između nedelje i ponedeljka. Naoružani mitraljezima, bombama i dronovima, kriminalci su iskoristili taoce kao ljudski štit tokom bekstva.

Šokantni snimci koji su postali viralni na društvenim mrežama prikazuju taoce vezane za krovove i haube automobila u kojima pljačkaši beže od policije. Kriminalci su prethodno napali lokalne policijske stanice i blokirali ulaze u grad zapaljenim vozilima.

Brazilski mediji su potvrdili da su preminule tri osobe, od kojih je jedna pripadnik kriminalne grupe, a dve osobe su uhapšene.

Grad je od jutros blokiran a vlasti apeluju na građane da ostanu u svojim kućama jer su bombe rasute širom gradskih ulica.

Još uvek nije poznato ko stoji iza ovih zločina, ali se sumnja na najveću brazilsku kriminalnu grupu - Prva komanda prestonice (Primeiro Comando da Capital).

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.