RODITELJI NISU HTELI DA SE VAKCINIŠU PA UMRLI OD KORONE: Četvoro dece ostalo bez mame i tate
Ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

RODITELJI NISU HTELI DA SE VAKCINIŠU PA UMRLI OD KORONE: Četvoro dece ostalo bez mame i tate

Borili su se za život, ali nisu izdržali

Objavljeno:

Dvoje antivaksera iz Teksasa preminulo sa samo dve nedelje razmaka. Četvoro dece ostalo bez roditelja, a ovo je poslednja poruka majke.

Slučaj dvoje antivaksera koji su preminuli od korone sa samo dve nedelje razmaka, potresao je Ameriku. Bračni par u četrdesetim godinama imao je četvoro dece i nije želeo da primi vakcinu.

„Lorens i Lidija Rodrigez iz La Marka u Teksasu primeljeni su na intenzivnu negu bolnice Viktori Lejks. Srca su nam slomljena, molimo vas da nam pomognete“, napisali su njihovi rođaci na GoFundMe stranici otvorenoj kako bi se paru, koji nije imao zdravstveno osiguranje, omogućilo da plati bolničke račune.

Borili su se za život, ali nisu izdržali. Lorens je umro 2. avgusta nakon dve nedelje u bolnici, a Lidija je preminula početkom ove nedelje. Par je imao četvoro maloletne dece po američkom zakonu, blizance od 18, sina od 16 i kćerku od 11 godina. Sva deca su takođe pozitivna na koronu.

„Poslednje što je rekla pre nego što su je stavili na respirator je bilo, molim vas, vakcinišite moju decu„, izjavila je njena rođaka Doti Džons za američke medije.

„Bili su oprezni, nisu često izlazili i nosili su maske, ali nisu hteli da prime vakcinu. Ne mogu više da trpim ljude koji pričaju protiv vakcina, kao moja sestra. Bila bi sa svojom decom da je primila vakcinu„, rekla je ona.

Pogledajte i razliku u skeneru pluća vakcinisanih i nevakcinisanih pacijenata koji imaju koronu.

Bonus video:

00:30

SNIMAK KRAĐE U SKADARSKOJ: Pogledajte trenutak teškog lopovluka

(Espreso/Penzionisani)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.