SELMA BLER ZBOG BOLESTI NIJE MOGLA DA GOVORI: Sada se oglasila i otkrila NAJNOVIJE VESTI! (FOTO)
Selma Bler, Foto: Profimedia

lepe vesti

SELMA BLER ZBOG BOLESTI NIJE MOGLA DA GOVORI: Sada se oglasila i otkrila NAJNOVIJE VESTI! (FOTO)

- Sredstva za ublažavanje simptoma nisu pomagala i osećala sam se sve gore i gore - rekla je glumica na zdravstvenoj panel diskusiji Time 100 u Njujorku

Objavljeno:

Četrdesetdevetogodišnjoj glumici dijagnostifikovana je hronična imunološka bolest u avgustu 2018. Podsetimo se da je već govorila o strašnim bolovima koje trpi, i da je rekla kako joj je ponestalo opcija da ublaži bol i fizičke poteškoće zbog njenog stanja.

Selma Bler
foto: Profimedia

- Sredstva za ublažavanje simptoma nisu pomagala i osećala sam se sve gore i gore - rekla je glumica na zdravstvenoj panel diskusiji Time 100 u Njujorku.

Selma Bler
foto: Profimedia

Nakon godinu dana suočavanja s intenzivnom boli, poteškoća u govoru i nesposobnosti korišćenja leve noge, Bler je odlučila da se podvrgne kombinaciji hemoterapije i transplantacije matičnih ćelija.

1 / 5 Foto: Profimedia

"Moja prognoza je sjajna. U remisiji sam. Trebalo je otprilike godinu dana da se upala i lezije smanje", rekla je Bler.

Zvezda filma "Okrutne namere" tvrdi da je dobro već neko vreme, ali je pričekala pre nego što je tu informaciju odlučila da podeli s javnošću. Priznaje kako je život s multiplom sklerozom izuzetno težak i fizički i psihički te kaže da se fokusirala na svog desetogodišnjeg sina Artura kako bi našla snagu.

Dodaje i kako je imala sreće što je porodica i prijatelji konstantno bodre što joj je promenilo način na koji pristupa životu.

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.