ČEKIĆEM SMRSKAO AUTOMOBILE NA PARKINGU! Terapeut odlučio da slomi srce koleginici
Parking, Foto: Printscreen/Instagram/NsUživo

užasno

ČEKIĆEM SMRSKAO AUTOMOBILE NA PARKINGU! Terapeut odlučio da slomi srce koleginici

Probala je da ga zagrli i smiri pošto je bio u nervnom rastrojstvu, ali ju je on gurnuo i otišao je dalje. Ništa joj nije bilo jasno

Objavljeno:

Semjuel Vudhol, terapeut psihijatrijske ustanove zadužen za časove kontrolu besa slomio je srce koleginici s kojom je do ovog juna bio najbliži.

Vudhol je iz samo njemu znanog razloga uzeo čekić i izašao je napolje na parking, nakon čega je smrskao prozore na automobilu koleginice.

Ona je čula iz svoje kancelarije da se napolju nešto dešava, pa je bacila pogled s prozora. Kad je videla šta joj Semjuel radi sa kolima, istrčala je napolje i počela da viče na njega.

Probala je da ga zagrli i smiri pošto je bio u nervnom rastrojstvu, ali ju je on gurnuo i otišao je dalje. Ništa joj nije bilo jasno.

Narednog dana saznala je da je on dobio otkaz, posle čega je doživeo pomračenje svesti, samo, jedino ju je zbunjivalo šta mu je skrivila ona, odnosno njen automobil, pa da joj napravi štetu od 2.000 evra.

Ispostavilo se da je Semjuel nekoliko dana pre otkaza pokušao da stupi u vezu sa koleginicom, koja je predložila da ipak ostanu prijatelji. Zbog toga je iskalio bes na njenom automobilu.

Kolega iz ove ustanove izjavio je pred policijom da su se Vudhol i koleginica uvek jako lepo slagali, kao i da Semjuel nikada nije imao problema, ironije li, sa kontrolom besa, što mu je i posao.

– Volim posao terapeuta. Mnogim ljudima sam pomogao do sada, to me ispunjava. Shvatam da sam prešao sve granice i spreman sam da istrpim sve konsekvence za nerazumni čin – rekao je Vudhol pred istražnim sudijom.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.