KRVAVA OSVETA U VARŠAVI: Brutalno pretučeni navijači Dinama, šepaju, jedan ima povrede glave (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS

KRVAVA OSVETA U VARŠAVI: Brutalno pretučeni navijači Dinama, šepaju, jedan ima povrede glave (VIDEO)

Pored jednog povređenog navijača, za kojeg se pretpostavlja da je hrvatski državljanin, hoda i medicinski tehničar prema kolima hitne pomoći

Objavljeno: 07:45h

Grupa od 30 navijača Legije napala je četvoricu navijača Dinama na glavnom trgu u Varšavi i dobro ih pretukla, prenose poljske navijačke stranice na društvenim mrežama. Naime, nakon nereda u Dubravi, u kojima su Poljaci izvukli deblji kraj, bilo je za očekivati da će u Varšavi tražiti osvetu. U silnom besu i ljutnji, kako doznaje 24sata, nisu marili za navijački kodeks i napali su ljude koji nemaju veze s Bad Blue Boysima.

Društvenim mrežama kruži i video koji prikazuje dvojicu pretučenih navijača kako šepaju po Varšavi. Pretpostavlja se da su Hrvati, ali niko ne može potvrditi kako su se našli u Varšavi, jesu li Hrvati na radu u Poljskoj, simpatizeri Dinama ili nešto treće. Jedan je go do pasa, potrgane majice, dok prvi šepa s vidljivim povredama glave. Specijalna policija filmskom brzinom stigla je na mesto tučnjave pa su se huligani Legije razbežali.

Pored jednog povređenog navijača, za kojeg se pretpostavlja da je hrvatski državljanin, hoda i medicinski tehničar prema kolima hitne pomoći. Bad Blue Boysi, najžešći navijači Dinama, još nisu stigli u Varšavu, njihov dolazak očekuje se na dan utakmice Utakmica je na rasporedu u utorak, 10. avgusta, s početkom u 21 sat.

Video sukoba navijača Dinama i Legije pogledajte OVDE.

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.