DEVOJČICA PREŽIVELA PAD SA 11 METARA VISINE! Skakala po krevetu, oslonila se na komarnik, a onda je usledio HOROR!
Pad, Foto: Printscreen/Youtube

strašno

DEVOJČICA PREŽIVELA PAD SA 11 METARA VISINE! Skakala po krevetu, oslonila se na komarnik, a onda je usledio HOROR!

Krikovi koji su usledili odmah nakon pada, prema pričanju stanara Kraljevićeve, prestravili su sve redom

Objavljeno:

Devojčica iz Iloka, inače dete poznatog tamošnjeg ugostitelja, preživela je pad s 11 metara visine, u subotu u ranim poslepodnevnim satima. Naime, curica se oko 13.50 sati igrala u stanu na 3. spratu stambene zgrade Kraljevićeve ulice, dok je njena majka čistila kuću i usisavala.

Tačnije, devojčica je skakala po krevetu koji se nalazi uz prozor, te se u jednom trenutku naslonila na prozor na kom je bio postavljen komarnik. No, kako nije reč o čvrstom materijalu, njena težina je prevagnula pa je curica s komarnikom pala s tačno 10,9 metara visine. Jeziv pad ublažila je, kako se saznaje, breza, koja se nalazi tik uz zgradu, kao i stari Tomos motocikl, na čije je sedište pala i potom završila na travi. Sreća u nesreći je da je dete zadobilo lakše povrede, koje su joj sanirane u vukovarskoj bolnici.

Bila sva krvava

- Dete je palo s prozora trećeg sprata stambene zgrade u Ulici Vlatka Kraljevića u Iloku. Vozilom hitne medicinske pomoći brzo je prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar, gdje su povrede okvalifikoane kao lake - javila je policija o tom slučaju.

Krikovi koji su usledili odmah nakon pada, prema pričanju stanara Kraljevićeve, prestravili su sve redom.

- Majka je bila izvan sebe kad se sjurila s trećeg sprata dole do svoje kćerkice, koja je bila sva krvava. Imala je krvavu nadlakticu i kolena te je bila prekrivena mrežom komarnika. S prozora stana je, pak, vrištala njena sestrica. Ja vam ne mogu opisati taj užas i nemoć koju je osetila majka, koja je malenu u jednom trenutku uzela u naručje te ju odnela gore u stan. Pritom ju je malecka gušeći se u suzama pitala: "Mama, mogu li te zagrliti?" - rekla je jedna stanarka Kraljevićeve.

Drugi komšija kaže da je njegova supruga, čim je začula vrisku i zapomaganje, istrčala napolje i zvala Hitnu pomoć, koja je, zatim, vrlo brzo došla.

- Prvo smo mislili da je dete palo na tlo dok je trčalo. Videli smo je u sedećem položaju, kraj motocikla koji je imao odvaljen sic, a preko nje je bila neka mreža. Njena majka, koja je odmah dotrčala, bila je izvan sebe i molila je susede da joj zovu muža i Hitnu. Oduzele su nam se svima noge kada smo saznali da je curica zapravo pala kroz prozor - otkriva jedna od komšinica porodice obitelji, napominjući kako su supružnici vrlo brižni roditelji.

Obavljaju pretrage

Roditelji malene curice u potpunom su šoku. Njen, pak, teča kratko je rekao da je curica kobnog dana skakala po krevetu te se igrala, dok je njena mama čistila po stanu.

- Dete je dobro, i verujem da će tako i ostati. Hvala dragom bogu na tom motociklu i na toj brezi, koji su ublažili pad, jer da nije njih bilo, strah me i pomisliti posledice - kazao je član porodice, izrazivši pritom nadu da se malecka te ružne epizode koju je pukim čudom preživela, u skorije vreme neće više ni sećati.

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.