POLICAJAC IZ RUSIJE PREGAZIO DEVOJČICU PA JE UBIO: Lekarski pregledi pokazali da nije bio psihički bolesnik!
Hapšenje, Foto: News1/Zorana Jevtić

manijak

POLICAJAC IZ RUSIJE PREGAZIO DEVOJČICU PA JE UBIO: Lekarski pregledi pokazali da nije bio psihički bolesnik!

Bezčetverev, koji je radio u Upravi kriminalističke policije je suspendovan, a privedeni policajac nijednog trenutka nije negirao zločin koji mu se stavlja na teret

Objavljeno:

Policajcu iz Rusije, koji je uhapšen zbog sumnje da je krajem jula brutalno ubio devojčicu (15), nisu prilikom redovnih lekarskih pregleda ustanovljeni psihički problemi, saopštili su nadležni.

Anton Bezčetverev uhapšen je 30. jula zbog sumnje da je u Samari nožem na smrt izbo devojčicu koju je prethodno pregazio automobilom. On je, kako se veruje, devojčicu ubio da bi prikrio saobraćajnu nesreću.

Bezčetverev, koji je radio u Upravi kriminalističke policije je suspendovan, a privedeni policajac nijednog trenutka nije negirao zločin koji mu se stavlja na teret.

Telo devojčice pronađeno je na lokalnom putu sa više ubodnih rana u predelu grudnog koša. Policija je sutradan privela kolegu zbog sumnje da je počinio ovaj zločin. Izvori iz policije tvrde da je Anton slučajno pregazio devojčicu, te da joj je potom naneo smrtonosne rane nožem kako bi prikrio nesreću. Meštani su ga videli kada je bežao sa mesta zločina, prenose ruski mediji.

Na saslušanju je navodno priznao da je devojčicu udario vozilom, te da je ona krenula da ga udara pesnicama, nakon čega ju je on u afektu izbo. Devojčica je ubrzo preminula od zadobijenih povreda.

Antonu je određen pritvor do 60 dana, a proverava se da li je žrtvu poznavao od ranije, pošto su počele da kruže priče da je sa tinejdžerkom bio u ljubavnoj vezi, što njegove kolege demantuju.

Devojčica je juče sahranjena na groblju u selu Petra Dubrava.

Bonus video:

00:37

RAZOTKRIVAO KRIMINALCE, ISTRAŽIVAO OTMICU HAJNEKENA I UBISTVO KENEDIJA Ko je holandski novinar kome je sinoć PUCANO U GLAVU?

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.