HOROR! Zlostavljao decu i sve snimao u improvizovanom filmskom studiju: Sudija zgrožen onim što je video
Foto: Profimedia

ŠOK

HOROR! Zlostavljao decu i sve snimao u improvizovanom filmskom studiju: Sudija zgrožen onim što je video

Osuđen je 2017. godine za četiri napada na decu pacijente dok je bio doktor opšte prakse u Velsu. U februaru 2003. godine uhapšen je nakon što je snimao sebe dok je zlostavljao dve devojčice nakon što ih je drogirao u svom stanu

Objavljeno:

Robert Kameron Vels, sada 69-godišnjak, rekao je dečaku da će postati glumac i zvezda nakon što ga je odveo u svoj improvizovani filmski studio.

Bivši policijski hirurg, koji je optužen za pedofiliju, izgradio je improvizovani filmski studio u kojem je drogirao osmogodišnjeg dečaka i naterao ga da zlostavlja devojčicu.

Vels je režirao dok je drugi čovek upravljao kamerom, rekla je njegova žrtva, koja iz pravnih razloga ne može biti imenovana. Žrtva, koja sad ima 31 godinu, rekla da je soba bez prozora bila prazna, osim kreveta poput bolničkog, rasvete i velike kamere.

Vels je priznao još 13 optužbi koje su protiv njega podnele još tri žrtve, a poroti je rečeno da je već služio dve dugačke kazne za slična krivična dela seksualnog zlostavljanja dece.

On se suočava sa doživotnim zatvorom nakon što ga je porota u Hoveu u Velikoj Britaniji osudila za tri krivična dela protiv dece.

Vels se 1970-ih kvalifikovao za lekara i deset godina radio je kao lekar opšte prakse u Južnom Velsu pre nego što se 1990. preselio u Brajton.

Osuđen je 2017. godine za četiri napada na decu pacijente dok je bio doktor opšte prakse u Velsu. U februaru 2003. godine uhapšen je nakon što je snimao sebe dok je zlostavljao dve devojčice nakon što ih je drogirao u svom stanu.

Zatvoren je na 15 godina na 2004. godine. Nakon što je pušten 2015. godine, ponovo je uhapšen kada nije uspeo da se pridržava uslovnog otpusta.

Istraga njegovog slučaja dovela je do otkrića novih video zapisa na njegovim računarima i osuđen je za više krivičnih dela zlostavljanja, silovanja i snimanja devojaka bez njihove dozvole u Brajtonu.

Jedna od žrtava, tada osmogodišnji dečak, rekao je da mu je Vels dao belu pilulu pre nego što ga je odveo u improvizovani studio u industrijskom delu grada. Rekao mu je da će od njega napraviti filmsku zvezdu.

- Stalno je govorio da ne gledam u kameru. Bila je mračna soba. Mislim da nije bilo prozora. Imala je prilično nizak plafon. Bio je krevet sa devojkom na njemu. Sećam se da sam se pozdravio sa devojkom, a ona nije odgovorila. Vels je rekao da spava, ali sećam se kako je trepnula. Samo se sećam da sam stajao tamo i da mi je Vels dao instrukcije. Drugi čovek, koji je snimao, rekao je: "Ne sviđa mi se ovo dete jer postavlja previše pitanja" - rekao je.

(Espreso, Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.