POLUDELI BIK ULETEO JE U STAN A ONDA JE POČEO PRAVI UŽAS: Gledajte na svoju odgovornost (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

umalo tragedija

POLUDELI BIK ULETEO JE U STAN A ONDA JE POČEO PRAVI UŽAS: Gledajte na svoju odgovornost (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Inače, ma koliko priča izgledala smešna, ona zapravo i nije. Naime, širom Indije veliki broj građana muči muku sa bikovima lutalicama, koji prave probleme, napadaju ljude

Objavljeno:

Četiri osobe povređene su kada je pomahnitali bik posle susreta sa drugim bikom i kraćeg okršaja uleteo u jednu kuću i razjurio muškarce koji su jedva spasli živu glavu. U celu priču ne bi niko poverovao da nisu ceo događaj zabeležile sigurnosne kamere.

Pomenuti događaj kako beleže kamere dogodio se u mestu Fazlika u okrugu Abohar u Saveznoj državi Pendžab 8.jula ove godine u ranim jutarnjim časovima, kada su se na ulici susrela dva bika i započela okršaj. Međutim, jedna od životinja odlučila je da se povuče iz okršaja, ali potera moćnij životinje naterala ju je da spas potraži ni manje ni više nego u jednoj kući u kojoj su bili radnici.

Sigurnosna kamera lepo prikazuje trenutak upada bika, kada su ljudi počeli da traže spas. U pitanju su kako se kasnije ispostavilo bili radnici koji su jedva izvukli živu glavu.

Jedna grupa je pogbegla napolje, drugi su spas pokušali da potraže iza vrata.

Epilog cele priče prema pisanju medija je četvoro lakše povređenih.

Bik je naravno izašao kada je glavni suparnik otišao a ulica čista da bik koji je uleteo nastavi mirno šetnju.

Inače, ma koliko priča izgledala smešna, ona zapravo i nije. Naime, širom Indije veliki broj građana muči muku sa bikovima lutalicama, koji prave probleme, napadaju ljude.

Tako Tribun Indija navodi slučaj iz aprila ove godine kada je ubio mladića. Prošle godine kamere su snimile slučaj kako bik gazi malog dečaka,koji je šetao sa svojim bratom ulicom. Na svu sreću braća su prošla sa lakšim povredama i spasli se od pomahnitalog bika lutalice.

(Espreso, Tribune India)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.