ŠOK U LONDONU! Albanac biciklom udario penzionera koji je kasnije UMRO, vikao na njega jer mu je oštetio BICIKL!
Deo sa snimka, Foto: Printscreen

JEZIVO!

ŠOK U LONDONU! Albanac biciklom udario penzionera koji je kasnije UMRO, vikao na njega jer mu je oštetio BICIKL!

Umesto da se izvini svojoj žrtvi, pokazao je na svoj oštećeni bicikl izjavivši 'Vidi šta si uradio!' pre bekstva

Objavljeno:

Ovo je trenutak kada je ilegalni imigrantski biciklista pobegao nakon što je prouzrokovao smrt jednog bolničkog radnika nakon što je na njega naleteo na crvenom svetlu.

Albanac Ermir Loka, 23, pokosio je Petera McKombiea (72) oko 15 km/h dok se HR administrator vraćao kući iz kraljevske bolnice London u Vajtčapelu.

Umesto da se izvini svojoj žrtvi, pokazao je na svoj oštećeni bicikl izjavivši 'Vidi šta si uradio!' pre bekstva.

Video nadzor objavljen je danas nakon što je dve godine bio u zatvoru, nakon što je na suđenju čuo da je pobegao jer se bojao da će biti deportovan.

Ali pošto je već godinu dana u pritvoru i čeka suđenje, mogao bi hodati slobodno, jer se skidaju kazne, a zatvorenici se obično oslobađaju na osnovu dozvole na polovini roka.

Porodica gospodina McKombiea je u izjavi rekla: "Ostavio je Petera da leži na prometnom putu, ozbiljno povređen i u to vreme je mislio samo na sebe.

"Ta vrsta kukavičluka je izvan prezira. Bes koji osećamo prema njemu nadilazi reči. Ne možemo čak ni da izgovorimo njegovo ime. "

Glava gospodina McKombiea je udarila o pločnik tolikom silom da mu je prelomljena lobanja i oštetila mozak. Takođe je zadobio frakturu kosti vilice, slomljeno rebro i modrice na nogama nakon sudara na Bov Roudu 3. jula.

Veteran, NHS-ov gospodin McKombie prebačen je u bolnicu na lečenje, ali je od zadobijenih povreda preminuo osam dana kasnije, uprkos hrabrim naporima medicinskog osoblja, čuo je sud Snaresbruk-a.

Rebeka Guiter je šetala Bov Roudom sa ćerkom kada je videla sudar i pozvala hitnu pomoć.

U izjavi svedoka rekla je: „Pokazivao je na bicikl i govorio nešto poput„ Šta ste radili? “I stvari poput„ Pogledajte šta ste uradili! “.

“ Čovek na podu je imao otvorene oči, ali nije ništa govorio."

Gospođa Guiter je dodala: „Videla sam lice bicikliste i izgledao je besno.“

Loku, koji je poreklom iz Albanije, porota je oslobodila ubistava, ali je ranije ovog meseca, nakon ponovljenog suđenja, osuđen za nanošenje telesnih povreda bezobzirnom ili besnom vožnjom.

Građevinar je za prekršaj dobio maksimalnu kaznu od dve godine, ali bi mogao da bude pušten na slobodu jer je u pritvoru otkako se pre godinu dana predao policiji.

Deana Hir, tužilac, rekla je da su semafori bili upaljeni više od pet sekundi dok se Loka približavao pešačkom prelazu.

"Međutim, okrivljeni se nije zaustavio. Umesto toga, nastavio je kroz crvena svetla i zabio se u gospodina McKombiea, zbog čega je pao na zemlju i udario ga glavom."

Kao rezultat, lobanja mu je bila prelomljena i pretrpeo je teške povrede mozga od kojih je umro nekoliko dana kasnije.

"Dok je ležao na putu u nesvesti, optuženi je podigao bicikl i odvezao se istim, ostavljajući druge da pozovu hitnu pomoć za gospodina McKombiea.“

Gospodin McKombie zadobio je prelome vilične kosti, jednog od levih rebara i modrice na levoj nozi.

"Pao je na zemlju zbog čega je lobanja imala višestruke prelome, a mozak teško oštećen i krvario.“

Loka je pobegao, a policija je cirkulisala CCTV fotografije bicikliste.

Napustio je bicikl, ali se predao policijskoj stanici Leiton 28. jula nakon što se njegov prijatelj suočio s njim zbog sudara, čuo je sud.

Dajući dokaze, Loka je rekao da se uspaničio i pobegao sa lica mesta, jer je verovao da će policija otkriti da se ilegalno nalazi u Velikoj Britaniji.

Loka je tvrdio da je radio dugo na gradilištu i u turskom restoranu, a spavao je samo tri sata u noći u nedelji pre incidenta. Upitan da li se vozio kroz crveno svetlo, Loka je insistirao: ’Ne, prva i glavna stvar je da je to opasna stvar koja za sebe ima rizike.

"Takođe postoji mogućnost da će neko prelaziti put i da biste mogli da ga udarite, možete izazvati nesreću i mnoge druge stvari. Nisam namerno prošao kroz crvena svetla."

"Video sam da je osoba zaleđena na mestu i pokušao sam da skrenem udesno, ali jednostavno nisam mogao instinktivno da kopiram ono što je radio biciklista preda mnom, jednostavno nisam imao vremena za to. Pokušao sam da pritisnem kočnice, ali nisam uspeo da ih pritisnem."

"Pao sam na zemlju licem nadole, naredne 2 ili 3 sekunde ležao sam na zemlji, nisam mogao da razumem šta se dogodilo. Tada sam ustao, pogledao sam levo, video sam čoveka kako leži, video da su mu oči otvorene i da je nosio masku.

"Imao sam vrlo kratko vreme da razmislim šta da radim i videvši da se nesreća dogodila nasred puta, a policija bi bila tamo za 2 ili 3 minuta i zaustavila bi me i saznala da sam ovde ilegalno."

"Misleći da to nije ozbiljna nesreća sa policijom, nadajući se da će se gospodinu popraviti, odlučio sam da odem, imao sam samo nekoliko sekundi za razmišljanje, odluka je bila podeljena u sekundi."

"Pogrešio sam, nisam uradio pravu stvar, bio sam kukavica, ali dogodilo se, dogodilo se ono što se dogodilo. Ne krivim gospodina McKombiea.“

Upitan zašto nije proverio da li je sa gospodinom McKombiejem sve u redu, Loka je odgovorio: „Bio sam u šoku, nisam znao kako da reagujem, kako da ga dodirnem ili razgovaram s njim, jedino što mi je palo na pamet mislio sam da odem. "

Porodica gospodina McKombiea je u izjavi rekla: „Piterov gubitak bio je nemerljiv i ostavio je prazninu u našim životima koju nikada nećemo moći popuniti. Bio je čovek koji je voleo svoju porodicu, imao je vremena za svoj krug cenjenih prijatelja i vredno je radio za svoje kolege. Bio je potpuni gospodin i svi koji su ga poznavali ujedinjeni su u tuzi zbog načina na koji nam je oduzet. Šok od gubitka tako naglo, tako iznenada, tako nepotrebno je nešto što će nas proganjati još jako dugo. Peteru je ostalo još toliko toga da radi i uživa s nama, a to nam je oteto delovanjem ovog sebičnog čoveka, koji je uleteo u njega, a zatim odmah ustao i pobegao."

"Ostavio je Petera da leži na prometnom putu, teško povređen, i u to vreme je mislio samo na sebe. Ta vrsta kukavičluka je van prezira. Bes koji osećamo prema njemu nadilazi reči. Ne možemo čak ni da izgovorimo njegovo ime."

"Negirao je svoje postupke i proveo nas kroz traumu suđenja, gde smo tačno videli šta se dogodilo i iznova i iznova proživljavali svoju tugu. Njegovi postupci su neoprostivi. Drago nam je što je porota prozrela njegove laži i što je osuđen."

Detektiv narednik Edi Koleman rekao je: „Peter McKombie je bio spreman i aktivan čovek koji je nastavio da radi i duže od svoje penzionerske dobi. Porodica i prijatelji su ga voleli, a kolege takođe.

"Moje simpatije ostaju kod Peterove porodice, koja je prošla toliko toga i podržavala nas tako čvrsto tokom naše istrage i ovog suđenja. Želeo bih da im se zahvalim na hrabrosti i hrabrosti i nadam se da znaju da smo učinili najbolje što smo mogli za njih i za Petera. Može se samo reći da su Lokine radnje bile nepromišljene i opasne i u potpunosti se mogle izbeći."

"Da je Loka tek malo usporio i zaustavio se na crvenom svetlu, danas ne bismo bili ovde."

Loka je porekao nehotično ubistvo i nanošenje telesnih povreda bezobzirnom ili besnom vožnjom. Očišćen je od nenamernog ubistva, ali je osuđen zbog manje optužbe nakon ponovljenog suđenja. Prva porota nije uspela da donese presude u martu.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.