FRANCUSKI MINISTAR OPTUŽIO ENGLESKU ZA DISKRIMINACIJU: Klemen Bon izneo oštre KRITIKE!
Aerodrom, Foto: Profimedia

ŠTA DALJE?

FRANCUSKI MINISTAR OPTUŽIO ENGLESKU ZA DISKRIMINACIJU: Klemen Bon izneo oštre KRITIKE!

Bon je dodao i da Francuska za sada ne planira primeniti mere odmazde

Objavljeno:

Francuski ministar za evropske poslove Kleman Bon izneo je kritike na račun engleskih pravila za putovanja, nazivajući ih diskriminatornim, nakon što je London najavio da će zadržati mere karantina za putnike koji dolaze iz Francuske, ali ne i za one iz drugih zemalja EU.

Takva njegova reakcija je usledila nakon što je Engleska saopštila da će omogućiti potpuno vakcinisanim putnicima iz EU i SAD da uđu u zemlju bez karantina od sledeće nedelje, ali da se pravila za Francusku još uvek razmatraju, prenosi britanski list "Gardijan".

- To je nerazumno i iskreno je neshvatljivo iz zdravstvenih razloga. Nije zasnovano na nauci i diskriminatorno je prema Francuzima - rekao je Bon za televiziju LCI. On je, međutim, izrazio nadu da će što pre biti izvršena revizija, jer je, kako kaže, reč o zdravom razumu.

Bon je dodao i da Francuska za sada ne planira primeniti mere odmazde. Britanska vlada je ranije saopštila da zadržava pravila karantina za francuske turiste, označivši Francusku kao visoko rizičnu zbog prisustva beta soja korona virusa.

Bonus video:

01:00

NOVINARKA ESPRESA JE OTIŠLA KOD DUŠANA DA PROVERI KOLIKO TETOVIRANJE BOLI: Nije joj bilo LAKO!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.