ŠOKANTNI INCIDENT: Mladić silovao tinejdžerku na PREPUNOJ PLAŽI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO

ŠOKANTNI INCIDENT: Mladić silovao tinejdžerku na PREPUNOJ PLAŽI!

Policija juri mladića koji je tokom vikenda silovao 15-godišnjakinju u moru pred hiljadama kupača koji nisu ni slutili šta se dešava

Objavljeno:

Napadač je prišao žrtvi kada je lopta sa kojom su se ona i njene prijateljice igrale u moru sletela blizu njega. Loptu je bacio natrag, ali je počeo da razgovara sa tinejdžerkom pre nego što ju je povukao u dublju vodu na plaži u Dorsetu u Velikoj Britaniji.

Uprkos tome što je u vodi i na plaži bio veliku broj ljudi, mladić je pod vodom silovao devojku.

Šokantni incident dogodio se u nedelju, najtoplijeg dana od početka godina u Britaniji kada je plaža bila prepuna.

Devojčica je kasnije prijavila napad policiji koja apeluje na ljude koji su fotografisali i snimali oko plaže da joj dostave snimke.

Napadač je rekao svojoj žrtvi da ima 17 godina i da putuje uz obalu Dorseta. Opisan je kao srednje visine, preplanule kože i mršavije, ali mišićave građe i kratke tamne kose. U to vreme je bio u crnom ili sivom kupaćem.

- U toku je potpuna istraga ovog incidenta i nastavljamo da pružamo podršku žrtvi dok sprovodimo istrage. Znamo da je plaža bila vrlo prometna na dan incidenta, pa apelujemo na sve koji su bili u tom području i možda su bili svedoci onoga što se dogodilo da se jave - saopšteno je iz policije.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.