GLUMCA RAZBESNELA ČINJENICA DA JE KOZBI PUŠTEN IZ ZATVORA! "Drogirao je moju devojku, pa se IŽIVLJAVAO!""
Bil Kozbi, Foto: Profimedia

tvrdnje

GLUMCA RAZBESNELA ČINJENICA DA JE KOZBI PUŠTEN IZ ZATVORA! "Drogirao je moju devojku, pa se IŽIVLJAVAO!""

Želi mu sve najgore.

Objavljeno:

Glumac Miki Rork na Instagramu je objavio poduži tekst posle vesti da je Bilu Kozbiju Vrhovni sud iz Pensilvanije ukinuo osuđujuću presudu za seksualno zlostavljanje i da je pušten iz zatvora.

Miki je progovorio o incidentu koji se dogodio devojci s kojom je pre 20 godina bio u vezi.

Bil Kozbi
foto: Profimedia

"Verujem da je tek bila napunila 19 i tek smo počeli da izlazimo. I jedne noći, kada je prespavala u mojoj kući, probudio sam se jer sam čuo kako plače. Nisam imao pojma zašto i što sam je više ispitivao šta nije u redu, to je ona sve jače plakala. Na kraju mi je otkrila da ju je njena modna agencija poslala na 'slavni događaj'. Tu je upoznala Kozbija. Rekla mu je da razmišlja o pohađanju časova glume i da se nada da će jednog dana postati glumica", započeo je Rurk objavu.

Glumac tvrdi kako joj je Kozbi tada rekao da bi mogao da joj pomogne da postigne svoj san, ali samo ako mu da broj telefona i ako jedan dan dođe da večera s njim i njegovom suprugom.

"Nekoliko dana kasnije uveče je sama otišla do Kozbijeve kuće, on joj je rekao da njegova supruga trenutno nije kod kuće. Počeli su zajedno da večeraju i razgovaraju o glumi, on je doneo vino, pa je rekao: 'Da nazdravimo za tvoju buduću karijeru.' Petnaest minuta kasnije devojka je počela da se oseća omamljeno i preplašeno, jer se nije osećala normalno. Konačno je rekla da mora da krene kući jer se ne oseća dobro, a Kozbi ju je uzeo za ruku, gurkao i govorio da će biti dobro, i da samo mora da se opusti. Kada je ona nastavila da govori da želi da ode, Kozbi je ustao i gurnuo je nazad, govoreći joj: 'Moraš da ostaneš ovde, biće ti dobro.' Zatim joj je prišao s leđa, spustio ruke i počeo da je hvata za dojku. Ona se uplašila, a kad je ustala, zavrtelo joj se u glavi. Onda ju je zgrabio oko struka i spustio na pod. Ona ga je ošamućena pitala zašto joj to radi, a on se samo nasmešio i rekao: 'Daj, svideće ti se ovo'", napisao je Rork.

Napisao je da je devojka na kraju nekako uspela da pobegne od Kozbija, a Rork ju je pitao, kada mu je sve ispričala, da li je ovo nekome rekla. Odgovorila mu je da nije, jer je smatrala da joj niko ne bi verovao jer "Kozbi je velika zvezda, a ona je niko i ništa".

Bil Kozbi
foto: Profimedia

Rork je stupio u kontakt s njom pre otprilike tri godine, kada su se desetine žena javile sa sličnim iskustvima i podsetio je na njenu priču ove nedelje, nakon što je Kozbijeva presuda poništena.

"Pre je bio bogat i slavan, ali sada je samo silovatelj koji živi u sramoti. Ali, kada možeš toliko zla da naneseš tolikim ljudima, ne verujem da živiš s osećanjem krivice ili stida. Nadam se da će, spuštajući se stepenicama u svojoj kući, pasti i slomiti vrat", zaključio je glumac.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.