Pljuštale uvrede na sve strane u debati! Klinton: Donalde, ti si Putinova marioneta! Tramp: Odvratna ženo! (FOTO)
Foto: Reuter

Treća po redu

Pljuštale uvrede na sve strane u debati! Klinton: Donalde, ti si Putinova marioneta! Tramp: Odvratna ženo! (FOTO)

Kandidati se nisu rukovali ni pre ni posle "političkog sparinga" što je uticalo na dalji tok debate koju su obeležili visoki tonovi i upadanje u reč
Objavljeno: 09:39h

Takođe, Tramp je istakao da su Klintonova i aktuelni predsednik SAD Barak Obama organizovali nasilje na njegovom mitingu u Čikagu ranije tokom godine. Klintonova je tokom debate istakla da će se zauzeti za LGBT zajednicu, da će braniti prava na abortus, fokusirati se na obnovu srednje klase i jednake plate za žene i muškarce.

foto: Reuter

- Vlada ne može da se meša u odluke koje žene prave - rekla je ona. Podsećamo, Tramp je u proteklih nekoliko nedelja bio meta žestokih optužbi nakon što je u javnost procureo snimak iz 2005. godine na kojem on daje neprikladne komentare prema ženskom polu. Zbog toga su ga čak i pojedini visoki zvaničnici Republikanske partije napustili. - Te priče su totalno lažne, moram to da kažem. Nisam se čak izvinio ni svojoj supruzi koja sedi ovde jer nisam ništa uradio - istakao je Tramp.

foto: Reuters / Mike Blake

- Donald misli da ga omalovažavanje žena čine većim. On ide na njihovo dostojanstvo, na njihovo samovrednovanje i mislim da svaka žena zna kako je to - rekla je Klintonova. - Niko nema više poštovanja prema ženama od mene! - odgovorio je Tramp.

(Espreso.co.rs / B92)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.