RODITELJI OSTAVILI DETE (13) NA PUSTOM OSTRVU: Morala da je nauči lekciju o odrastanju!
Devojčica, Foto: Profimedia

au ljudi

RODITELJI OSTAVILI DETE (13) NA PUSTOM OSTRVU: Morala da je nauči lekciju o odrastanju!

Devojčicu su spasili nakon što je uspela nekako da dozive lokalne ribare o svojoj prisutnosti na ostrvu

Objavljeno:

Odgajanje dece s razlogom se smatra jednim od 'najtežih poslova' na svetu, a za mnoge roditelje najgore su upravo tinejdžerske godine kad sad već mladi ljudi opravdano testiraju granice. Neki roditelji, međutim, u tom periodu upravo pokažu se u pravom svetlu, baš kao što pokazuje slučaj iz Kine.

Roditelji 13-godišnje djevojčice odlučili su da stanu na kraj njenoj 'pobuni' pa su je kako bi je naučili lekciju ostavili na pustom ostrvu u nadi da će odrasti. Devojčicu su spasili nakon što je uspela nekako da dozive lokalne ribare o svojoj prisutnosti na ostrvu.

Roditelji su odlučili devojčicu naučiti lekciju o težini života jer je ona odustala od škole i po cele dane bila u svojoj sobi.

Ostrvo se nalazi kilometar od obale grada Rušan i godinama je već napušten, te na njemu nema niti tekuće vode niti struje. Devojčica je tamo provela sama dva dana pre nego je uspela da dozove ribare, koji su onda kontaktirali policiju.

Devojčica je policijskim službenicima priznala da ne može živeti više tamo samo na vodi i keksu koji su joj ostavili roditelji, prenosi Mirror.

Policija je potom naredila roditeljima da svoju potresenu ćerku odvedu kući na šta su roditelji jedva pristali napominjući kako im se čini da je tokom perioda sazrela. Pitanje je kakvi će biti kasniji odnosi između tog deteta i roditelja.

Bonus video:

06:12

ALARM ZA RODITELJE! Ko je kriv za sve veću agresivnost dece? Psiholog objasnio šta roditelji treba da urade

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.