Moj suprug jeste sirovina, ali...: Trampova žena otkrila kakav je on zapravo! (FOTO)
Foto: Fonet

Miliji i draži

Moj suprug jeste sirovina, ali...: Trampova žena otkrila kakav je on zapravo! (FOTO)

Melanija priznaje da je njen suprug "sirov, krajnje realan i da će uvek reći ono što mu je na umu", pri čemu se ponekad ponaša kao "veliki dečak"
Objavljeno:

Ona ukazuje i da je sporni snimak samo zvučni dok su, kako primećuje, kamere bile isključene, a pri tom se pita da li je Tramp uopšte znao da je mikrofon bio uključen kada je gostovao u emisiji En-Bi-Sija "Akses Holivud" koju je vodio Bili Baš.

foto: Reuters

Melanija kaže da je Tramp sa Bašom tada počeo razgovor na "muške teme" pri čemu je "voditelj naveo Trampa da izgovori nepristojne reči".

- Rekla sam suprugu da je takav jezik neprimeren i neprihvatljiv. I bila sam iznenađena, jer ga takvog ne poznajem, kaže Melanija, prvi put ustavši u odbranu Donalda Trampa otkako su "Vašington post" i En-Bi-Si objavili snimak s njegovim raskalašnim opaskama o ženama.

Melanija Tramp je saglasna sa tvrdnjom američke prve dame Mišel Obame da je ljubljenje ili dodirivanje žena bez njihovog pristanka seksualni napad, ali ukazuje da bi svaki napad trebalo da bude predmet sudskog spora.

foto: Reuters

Ona ukazuje da se Tramp izvinio za primedbe sa snimka i da je izvinjenje prihvatila.

- Nadam se da će izvinjenje primiti i američki narod. To se dogodilo pre mnogo godina. Sada nije takav, zaključuje Melanija Tramp.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.