PEDOFIL IZ ĐERA ŽIVEO DVOSTRUKI ŽIVOT? Svi za njega imaju reči hvale, a onda u tajnosti radio NAJGNUSNIJE STVARI!
Zatvor, Foto: Vladimir Sporčić, Ilustracija

tuga

PEDOFIL IZ ĐERA ŽIVEO DVOSTRUKI ŽIVOT? Svi za njega imaju reči hvale, a onda u tajnosti radio NAJGNUSNIJE STVARI!

- Naravno, mi ništa o tome nismo znali. Svoj život je držao za sebe - kaže on

Objavljeno:

H. E. (42) iz Đera, koji je nepravosnažno osuđen na devet godina robije zbog pedofilije, izvršio je samoubistvo u ćeliji. Njegovo telo pronađeno je 30. juna, samo osam dana nakon presuda, a pronađeno je i oproštajno pismo.

Osuđeni pedofil je, kako pišu mađarski mediji, vodio dvostruki život. Niko, pa čak i njegove bliske kolege nisu znali šta radi kada jednom ode kući sa posla... On je uhapšen krajem marta, nakon što je "naručio" desetogodišnjeg dečaka kojeg je hteo da siluje u svom vozilu. Pedofil povratnik nije ni slutio da mu je policija spremila zamku.

H. E. je i 2017. godine bio osuđen na uslovnu kaznu zbog istog zločina, a dete je "naručio" samo što mu je uslovna kazna istekla.

Kako pišu mađarski mediji živeo je sa ocem nakon razvoda, a bio je u redovnom kontaktu sa svojim detetom koje je tinejdžerskog uzrasta. Radio je kao šef smene u jednoj firmi za logistiku, a kolege su za njega imale samo reči hvale.

- Svi su ga znali kao mirnog, kompletno normalnog, brižnog čoveka. Nikad nikog nije povredio, bio je povučen. Znao sam ga pet godina, ma nisam ga čuo da je glas povisio - rekao je jedan od kolega.

On dodaje da je H. E. svakom pomagao i da bi skočio čim ga neko za pomoć zamoli.

- Kad god sam imao problem, mogao sam njemu da se obratim. Eto, ispostavilo se da nikad nije "zagledao" žene po firmi. Nikad ih ni na kafu nije zvao - kaže on i dodaje da je H. E. izgleda uzeo neplaćeno odsustvo šest meseci kada je bio prvi put osuđen zbog pedofilije.

- Naravno, mi ništa o tome nismo znali. Svoj život je držao za sebe - kaže on.

Jednom su ga poznanici videli sa povredama na licu. Ljudi su pričali da je imao saobraćajnu nesreću, a on je tvrdio da se povredio dok je sekao drva.

- Izgleda da ga je neko izubijao zbog tog ranijeg zločina. Priča se da je izjamljivao stan u Đeru. Tamo je navodno vodio dečicu - rekao je za Blikk poznanik koji je želeo da ostane anoniman.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.