TESLINA KAMERA SNIMILA NAPAD PROJEKTILIMA NA AUTOMOBIL! Policija je kasnije lako došla do krivca! (VIDEO)
Tesla, Foto: Printscreen

neverovatno

TESLINA KAMERA SNIMILA NAPAD PROJEKTILIMA NA AUTOMOBIL! Policija je kasnije lako došla do krivca! (VIDEO)

Vozač "nisana" je nakon oštećenja "tesle" ubrzao svoju vožnju, no "tesline" kamere zabležile su njegov napad, ali i registraciju automobila koji je vozio, što je bilo dovoljno policiji iz Sakramenta da ga pronađe

Objavljeno:

Teslini automobili opremljeni su najmodernijim tehnologijama, a zbog senzora i kamera mogu da voze sa aktiviranim autopilotom i Full Self-Driving softverom. Senzori i kamere se koriste u vožnji za snimanje saobraćaja ali i snimanje događaja oko automobila kada je on parkiran, poznatiji kao Sentry Mode.

Do sada su kamere sa "tesli" zabeležile brojne zanimljivosti, ali i saobraćajne prekršaje na putevima, a upravo zahvaljujući njima nedavno je i uhvaćena osoba koja je u vožnji napala "model Y" i razbila staklo na vozilu, piše Electrek.

Vozač u trenutku tog događaja nije shvatio što se zapravo dogodilo, već je samo primetio da mu je tokom vožnje razbijeno stražnje staklo. No, kada je pregledao snimak kamera na svom vozilo ostao je šokiran viđenim. "Tesla" je prilikom vožnje prošao pored "nisana rogua" te mu ju vozač tog vozila, ničim izazvan, ispalio "neku vrstu projektila" koja mu je razbila prozor, stoji u policijskom izveštaju.

Vozač "nisana" je nakon oštećenja "tesle" ubrzao svoju vožnju, no "tesline" kamere zabležile su njegov napad, ali i registraciju automobila koji je vozio, što je bilo dovoljno policiji iz Sakramenta da ga pronađe.

Policija je vozača pronašla kako spava u automobilu, a sa sobom je imao dve vrste naoružanja za izbacivanje projektila i desetak komada kamenja veličine loptice za golf s kakvima je razbio prozor "tesli".

Na kraju, muškarac je uhapšen zbog napada na Teslu, no policija sumnja da je povezan sa još nekoliko drugih incidenata u kojima su na sličan način napadnuti automobili tokom vožnje.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.