IZBACILI JE SA LETA JER JE BILA PREVIŠE "GOLA": Imala MINIJATURNI ŠORTS, a iz TOPIĆA JOJ SEVNULE GRUDI! ZLO! (FOTO)
Koštalo je premalo odeće, Foto: Printscreen/Instagram

KO JE U PRAVU

IZBACILI JE SA LETA JER JE BILA PREVIŠE "GOLA": Imala MINIJATURNI ŠORTS, a iz TOPIĆA JOJ SEVNULE GRUDI! ZLO! (FOTO)

Turkinja ostala bez zakazanog leta

Objavljeno: 18:17h

Deniz Sajpinar (26), bodibilderka turskog porekla, ostala je na aerodromu u Dalasu (Teksas), nakon što joj osoblje aviona nije dozvolilo da se ukrca na let, rekavši joj da je"gola".

Ova devojka svoju priču je podelila na Instagram storiju, dodajući da joj je rečeno da "uznemirava druge porodice na aerodromu".

U objavi na Instagramu, ona je tagovala "Amerikan erlajns" uz fotografiju kojom je pokazala kako je bila obučena – braon topić, šorts od džinsa, patike i beli duks vezan oko struka.

"Ja sam sportistkinja i sada moram da čekam ovde do jutra. Volim da nosim ženstvenu odeću koja pokazuje moju ženstvenost, ali nikada se nisam oblačila tako da uvredim bilo koga. Ja sam zrela i dovoljno civilizovana da znam šta mogu, a šta ne mogu da nosim. Ne zaslužujem da se ponašate kao da sam najgora na svetu zato što sam obukla šorts od džinsa. Po čemu se razlikujemo od životinja, ako ljudi ne mogu da kontrolišu svoje impulse?", upitala je ona.

Deniz, koja je prethodnih sedam godina radila kao lični trener, dobila je podršku svojih pratilaca koji su pobesneli zbog onoga što joj se desilo.

"Sada je 2021, a i dalje postoji dres kod za ukrcavanje u avion, jasno, samo ako si žena. Ovo je smešno", poručila joj je jedna devojka.

"Naučite društvo da poštuje žene, umesto da govorite ženama šta da rade, a šta da ne rade", jedan je od komentara.

Predstavnik "Amerikan erlajnsa" u izjavi je istakao da "svi putnici moraju da budu prikladno odeveni, a uvredljiva odeća nije dozvoljena na letu. Putnica je upoznata sa našom politikom i zakazan joj je drugi let".

Bonus video:

00:45

Espreso redakcija bira pobednika Zadruge 4!

(Espreso, Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.