JANKOVIĆ UMRLA KRAJ SINA NA ROLERKOSTERU! Nalaz obdukcije pokazao šta se tačno dogodilo TOKOM VOŽNJE!
Don Janković, Foto: Facebook/Privatna arhiva

JEZIVO

JANKOVIĆ UMRLA KRAJ SINA NA ROLERKOSTERU! Nalaz obdukcije pokazao šta se tačno dogodilo TOKOM VOŽNJE!

Kobnog 4. juna Jankovićeva je iz Ohaja sa svojim sinom jedincem otišla u zabavni park u Indijanu i odlučili su se za vožnju rolerkosterom. Međutim, kada se vožnja završila, ona je bila bez svesti

Objavljeno:

Don Janković (47), koja je u junu iznenada preminula tokom vožnje na rolerkosteru u Indijani, umrla je od unutrašnjeg krvarenja usled pucanja arterije, pokazali su rezultati obdukcije.

Kobnog 4. juna Jankovićeva je iz Ohaja sa svojim sinom jedincem otišla u zabavni park u Indijanu i odlučili su se za vožnju rolerkosterom. Međutim, kada se vožnja završila, Don je bila bez svesti.

Ona je hitno prevezena u bolnicu gde je i preminula, ispostaviće se, od unutrašnjeg krvarenja.

Njen sin Gunar i njegov otac Gari rekli su da je Don obožavala da ide u zabavne parkove sa sinom i da su se uvek rado vozili na rolerkosteru.

- Stalno bi putovali da bi posetili luna parkove. To je bila njihova zabava, stalno su to radili. Ovog puta zaista ne znam šta se dogodilo - rekao je Gari nekoliko dana nakon tragične smrti majke njegovog sina.

Gunar je rekao da se mama osećala odlično tog dana.

Nalaz obdukcije, koji je objavljen 7. jula, otkrio je da je Jankovićeva preminula od posledica unutrašnjeg krvarenja, izazvanog pucanjem arterije. Patolozi su rekli da je do pucanja arterije došlo od sile na rolerkosteru.

- Rolerkoster je ispravan i sila je bila normalne jačine kao i na bilo kom drugom rolerkosteru. Samo što ovog puta njena arterija nije mogla da izdrži tu silu - objasnio je doktor.

Njena smrt smatra se nesrećnim slučajem.

Gari kaže da ne može da prežali što je njegov sin prošao kroz takvu traumu, što je morao da prisustvuje tako teškoj sceni.

Mladić danima nije mogao sebi da dođe od šoka.

- Ona je bila divna majka, stalno je radila, uvek me podržavala - rekao je Gunar.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.