OVO NIJE MONTAŽA, OVO JE MARK ZAKERBERG KOJI SURFUJE DOK NOSI AMERIČKU ZASTAVU: Komentari na snimak su... (VIDEO)
Mark Zukerberg, Foto: Twitter printscreen

neverovatno

OVO NIJE MONTAŽA, OVO JE MARK ZAKERBERG KOJI SURFUJE DOK NOSI AMERIČKU ZASTAVU: Komentari na snimak su... (VIDEO)

Drugi korisnici društvenih medija poželeli su novu verziju scene, poput one „uznemirujući nedostatak ajkula u ovom videu“

Objavljeno:

Amerikanci su konačno pronašli izvor jedinstva, s tim što su se i levičari i desničari naježili nakon što je Mark Zuckerberg objavio video za Dan nezavisnosti na kojem drži američku zastavu dok klizi iznad vode uz melodiju pesme Džona Denvera.

Jednominutni video, koji je objavljen u nedelju na Instagram nalogu izvršnog direktora Fejsbuka, prikazuje Zuckerberga kako se vozi na daci za surfovanje na hidrogliserima - na onom što se čini da je jezero. Drži američku zastavu koja je pričvršćena na kratki stub, a u pozadini svira Denverov hit „Vodi me kući, seoski putevi“ iz 1971. godine. Zuckerberg je dodao komentar, rekavši samo, „Srećan 4. jul“.

Bizarna scena brzo je naišla na zaprepašćene reakcije dok su se korisnici društvenih mreža kolektivno zgražavali. „Potrebna nam je opcija„ izbriši iz sećanja ““, rekao je pisac poznat kao Promukli šaptač na Tviteru, dodajući: „Voleo bih da mogu da ožive Džona Denvera samo da bi mogao da tuži Marka Zakerberga za ovo“.

Drugi korisnici društvenih medija poželeli su novu verziju scene, poput one „uznemirujući nedostatak ajkula u ovom videu“ i druge koja je tvitovala: „Potrebna mi je duboko lažna verzija gde on zabija u dok dok . " Drugi su izrazili žaljenje što su videli video.

Posmatrači svih političkih linija ismevali su milijardera Big Tech-a. „Evo Mark Zuckerberga koji dokazuje da nije samo bogatiji od vas, nego je i patriotski raspoložen“, rekao je levičarski pisac Matthev Iglesias.

Novinar alternativnog medija Luke Rudkovski izgovorio je: "Ekstremistička uzbuna", očigledno aludirajući na sugestije da će se mahanje zastavama verovatno odvijati krajnje desno, kao što je Njujork Tajms objavio u članku od subote.

David Roberts, pisac biltena, rekao je da Zuckerberg ima instinkt za "pronalaženje maksimalno gluposti koju treba učiniti u svakom trenutku". LGBTK aktivistkinja Leah McElrath složila se rekavši: "Oduzima dah".

Neki kritičari iskoristili su priliku da optuže Zuckerberga za suzbijanje slobode govora na svojoj platformi.

„Mark Zuckerberg voli Ameriku“, rekao je konzervativni pisac Ian Miles Cheong. „Prokleto je siguran da toliko - da mu je dovoljno stalo do pogrešnog razmišljanja i vremena za cenzuru i„ proveru činjenica “od Amerikanaca i svih ostalih“, odgovorio je drugi komentator.

Iako se Zuckerbergov video možda vratio kao PR štos, Amerikancima je barem dao retku temu oko koje bi se mogli složiti. „Mark Zuckerberg je možda ujedinio levicu i desnicu u Americi - samo ne onako kako je planirao“, rekao je Vasabjit Banerjee, profesor međunarodnih studija na Državnom univerzitetu u Mississippiju.

(Espreso/Rt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.