OKRENUO SE PROTIV PRIJATELJA! Ša se muva sa Paulom, a Frana pljuje kod Milana Miloševića!
Foto: Printscreen

hit!

OKRENUO SE PROTIV PRIJATELJA! Ša se muva sa Paulom, a Frana pljuje kod Milana Miloševića!

Pujas ima divne prijatelje?

Objavljeno:

Pored prijatelja u "Zadruzi", Franu Pujasu neprijatelji nisu ni potrebni. To se pokazalo na slučaju Nenada Aleksića Ša. Naime, već su zadrugari primetili da se Paula Hublin i Ša muvaju, iako je Paula i dalje u vezi sa Pujasom. Ali ne samo to, već reper Ša proziva i u toku razgovora sa Milanom Miloševićem.

– Fran je dečko iz kraja, shvatio je koliko je popularan. Mislim da je Fran skapirao da ima tu moć i popularnost i da će gomila devojaka da mu se javi. Priča se preokrenula, prvo je on bio taj koji ju je jurio, sada je obrnuto. Tako je uvek u životu, prvo jedna strana juri, pa se ohladi, pa onda druga strana. Vidi se da je on voli i obožava, ali mislim da je osetio tu moć. A to može da mu se obije o glavu – rekao je Ša Milanu Miloševiću.

Inače, zadrugari se već podsmevaju Franu jer nije ni svestan da se Ša i Paula već muvaju. Prva mu je na to ukazala Nadica Zeljković. S druge strane, Jovana Tomić Matora je primetila da se Paula muva i sa Milicom Kemez i Tomićeva ne isključuje opciju da će Paula biti sa Kemezovom posle rijalitija.

Pogledajte šta Paula radi sa Ša i sa Milicom kada Fran nije u blizini...

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.