VAŽAN DAN! DANAS SE OBELEŽAVA 60. ROĐENDAN PRINCEZE DAJANE: Vilijam i Hari će otkriti statuu u njenu čast! (FOTO)
Kensingtonska palata, Foto: Profimedia

SINOVI NA LICU MESTA

VAŽAN DAN! DANAS SE OBELEŽAVA 60. ROĐENDAN PRINCEZE DAJANE: Vilijam i Hari će otkriti statuu u njenu čast! (FOTO)

Već od juče fanovi princeze Dajane se okupljaju ispred kapija palate, gde ostavljaju cveće i pisma, kao i njene fotografije

Objavljeno:

Za Veliku Britaniju danas je važan dan. Naime, iako princeze Dajane nema već 24 godina, njen duh se oseća u svakoj pori društva, a danas, na dan njenog rođendana, biće postavljena statua Lejdi Di u vrtu Kensingtonske palate.

Kensingtonska palata, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Čuveni Kensingtonski vrt "Sanken garden" otvoren je za posete javnosti, a pre nekoliko godina u njemu je zasađeno Dajanino omiljeno belo cveće. Ideja da se na dan njenog rođendana postavi statua u ovom vrtu došla je od njenih sinova, princa Harija i princa Vilijama, koji inače živi u Kensingtonskoj palati sa svojom suprugom Kejt i troje dece.

Kensingtonska palata, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Već od juče fanovi princeze Dajane se okupljaju ispred kapija palate, gde ostavljaju cveće i pisma, kao i njene fotografije, a danas u toku dana će biti postavljena njena statua, ali u prisustvu malog broja ljudi, kako bi se vodilo računa o merama borbe protiv kovida. Ukoliko situacija bude normalizovana, veća ceremonija biće organizovana u septembru, akda bi trebalo da se pojave i specijalni gosti, poput Eltona Džona.

1 / 3 Foto: Profimedia

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.